Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 3 februari 2020

Tagada Ajoin laat Aalst én Halle carnaval opnieuw verbroederen op 10 februari!


UNIEK PROJECT BRENGT 2 CARNAVALSSTEDEN SAMEN

Tagada Ajoin? De 'terugmatch'!

Een prachtig verbroederingsproject tussen de tweede grootste en de grootste carnavalsstad van Vlaanderen, Halle en Aalst.


Live programma door 2 carnavalradio's!

Het idee is afkomstig van Sonny Vanderheyden en Sonia D’Ours, beiden presentatoren van Carnavalitis op Radio Victoria uit Halle én Leyseken en Plop van Oilsjt Mjoezik.

Beide radioteams werden dan ook nauw samen aan het programma, zowel op gebied van klank, video, streaming als de programmatie zélf.
Iets wat uniek is in de carnavalswereld!
Het bijpassende motto is 'carnavalisten trekken oon ien zjiel'.


Na het succes van vorig jaar, gaat dit programma in 2020 terug door.
Nadat Halle Aalst bezocht, is er nu het omgekeerde bezoek van Aalst aan Halle!
De 'uitwisselings-uitzending'? Maandag 10 februari om 20u, vanuit 'Den Herberg' in Buizingen.


Volgende toppers namen de bus naar Halle: Prins Yvan, Prins Meyst, Nicole Schellinck en de Cantinières, De Blaa Biskoppen, Ewa Bekost, Voil Janet is giejn travestie, Het Feestcomité, De Schaa Meikes, De Bisjkes, vertegenwoordigers van De Prinsengarde en tal van andere carnavalisten.

Iedereen mag mee, er is zelfs een bus voorzien (volledig GRATIS dankzij Rantours), dit tot 5 februari (of tot wanneer de bus 'vol' is).

Deze bus vertrekt om 18u30 op het Vredeplein. De terugkomst voorziet men rond 23u.

Sfeerfoto's 2019: ©Silke Hermans, Tagada Ajoin


SFEERFOTO'S 2020


Foto's met dank aan ©Oilsjt Mjoezik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten