Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 3 februari 2020

Tagada Ajoin laat Aalst én Halle carnaval opnieuw verbroederen op 10 februari!


UNIEK PROJECT BRENGT 2 CARNAVALSSTEDEN SAMEN

Tagada Ajoin? De 'terugmatch'!

Een prachtig verbroederingsproject tussen de tweede grootste en de grootste carnavalsstad van Vlaanderen, Halle en Aalst.


Live programma door 2 carnavalradio's!

Het idee is afkomstig van Sonny Vanderheyden en Sonia D’Ours, beiden presentatoren van Carnavalitis op Radio Victoria uit Halle én Leyseken en Plop van Oilsjt Mjoezik.

Beide radioteams werden dan ook nauw samen aan het programma, zowel op gebied van klank, video, streaming als de programmatie zélf.
Iets wat uniek is in de carnavalswereld!
Het bijpassende motto is 'carnavalisten trekken oon ien zjiel'.


Na het succes van vorig jaar, gaat dit programma in 2020 terug door.
Nadat Halle Aalst bezocht, is er nu het omgekeerde bezoek van Aalst aan Halle!
De 'uitwisselings-uitzending'? Maandag 10 februari om 20u, vanuit 'Den Herberg' in Buizingen.


Volgende toppers namen de bus naar Halle: Prins Yvan, Prins Meyst, Nicole Schellinck en de Cantinières, De Blaa Biskoppen, Ewa Bekost, Voil Janet is giejn travestie, Het Feestcomité, De Schaa Meikes, De Bisjkes, vertegenwoordigers van De Prinsengarde en tal van andere carnavalisten.

Iedereen mag mee, er is zelfs een bus voorzien (volledig GRATIS dankzij Rantours), dit tot 5 februari (of tot wanneer de bus 'vol' is).

Deze bus vertrekt om 18u30 op het Vredeplein. De terugkomst voorziet men rond 23u.

Sfeerfoto's 2019: ©Silke Hermans, Tagada Ajoin


SFEERFOTO'S 2020


Foto's met dank aan ©Oilsjt Mjoezik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten