Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 10 oktober 2021

Aalst Carnaval 2022 - Yordi Ringoir wil de 69e Prins Carnaval worden: énige kandidaat-Prins gaf startschot voor campagne!


YORDI WIL JONGENSDROOM WAARMAKEN!

Yordi Ringoir is de énige Kandidaat-Prins Carnaval 2022! *

Yordi startte zijn campagne op zaterdag 9 oktober in SBS De Duizendpootjes.
Aalst krijgt na 2011 en 2012, opnieuw slechts één kandidaat-Prins.

* 'Dankzij' corona moet Yordi zijn 'Prinsendroom' uitstellen tot... 2023!

• Sören Delclef was de fotograaf, Fabio Follador bezorgde de onderstaande foto.
Voorstelling

Yordi:
"Het was 'kert dag', maar we moesten nu eenmaal uit de startblokken schieten.
Ik ben 'Yordi van de Veirkemert', kandidoot-Prinsj!
Mijn roots liggen op rechteroever, waar ik opgroeide in café Melody...

Het is van kindsbeen af mijn grote wens om Prinsj te worden, Prinsjen zijn altijd mijn 'idolen' geweest.
Iedereen kent wel die legendarische foto waarop ik glunderde, met de scepter in mijn hand, naast mijn neef Prinsj Tony."Yordi:
"Terwijl een normaal prinsenjaar begint 'ergens in het voorjaar', was ik genoodzaakt om te wachten tot nu.
Ik ben in de eerste plaats blij dat ik mag rekenen op mijn sponsors, ze zijn méér dan belangrijk: zonder hen is campagne voeren onmogelijk.

Mijn gadgets zijn vanaf nu te koop: de trui, de polo, de stickers en het... immobord.
Soms moet je even gek doen en met iets origineels op de proppen komen.
Met 'Ier woentj ne carnavalist da vastelauved mist!', brengen we iets carnavalesk en uniek, een bord dat vast en zeker in de Aalsterse straten zal opduiken.

Op zaterdag 30 oktober organiseer ik mijn campagnebal in zaal het Forum (Okapi).
Daar is iedereen van harte welkom en stel ik officieel het 'campagnelieken' voor. Een eetfestijn ga ik niet organiseren, maar ALLE groepen mogen me op één van hun activitoiten zéker verwachten. Dat hoort erbij...

Enige kandidoot? Dat heb en had ik niet in de hand hé. Ik focus op mijn 'ding' en Prinsj ben ik pas als ik de scepter in handen krijg. Ik zal een waardige show geven en er zijn voor ALLE Oilsjteneers en Oilsjteneskes, want Prinsj worden dat moet je 'verdienen'.

Bedankt aan iedereen om hier aanwezig te zijn: mijn ouders, mijn familie, mijn team, prins Yvan, mijn kameroden en de pers...
Santé op een 'schoein en gralek tof campagnejoor', met als hoogtepunt 29 januari 2022: de Prinsjverkiezing.*

Eire kandidoot, Yordi!"


Yordi Ringoir (29) diende als enige carnavalist zijn kandidatuur in om Prins Carnaval 2022 te worden. Zijn kandidaatstelling werd op maandag 18 oktober 2021 officieel goedgekeurd door het college van burgemeester en schepenen.
Te koop (steeds voorradig in café Melody, Molendries 19):

• Trui: €25
• Polo: €15
• Stickers, groot: €10, klein: €5
• Immobord (voor aan de gevel): €7


Yordi ontwierp zélf zijn logo...


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje

Foto's: ©Sören Delclef, album: KLIK

* 'Dankzij' corona, moet Yordi zijn 'Prinsendroom' uitstellen tot... 2023!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten