Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 30 oktober 2019

Carnavalskantine Halle 13 verwent de carnavalist!


GEVARIEERD AANBOD VOOR IEDEREEN

Steve De Backer is de sterke man van het bedrijf SDB GROUP, best gekend van de 'Carnavalskantine Halle 13'.

Steve zorgde er de jongste jaren voor dat de carnavalskantine een hippe & trendy ontmoetingsplaats werd voor carnavalisten en Aalstenaars en liet de zaak barsten van de activiteiten...

Bovendien biedt hij ook een 'technische meerwaarde' met de verkoop van PU-foam en andere hulpmiddelen voor de wagenbouwers aan zéér scherpe prijzen...

Wij zochten hem nog eens op...

CARNAVALISTEN HELPEN


AKV Possensje ging om 'gerief'...

Het verhaal van Steve De Backer, de Aalsterse ondernemer, is opnieuw opmerkelijk!

Na de vernieuwing en lancering van Halle 13 in 2015, zette hij ongeziene, ludieke en goed uitgedokterde promo-acties voor de carnavalisten op touw.

In 2017 startte Steve met het bedrijf ‘Go 4 Painting’, waar zowel carnavalsgroepen als particulieren terecht kunnen. Steeds met de garantie van een persoonlijke service!

Steve:
"Ook AKV Possensje (zie foto) koos ervoor om met werkmateriaal van Go 4 Painting te werken!
Tal van verbruiksmaterialen kun je bij ons verkrijgen aan FABRIEKSPRIJZEN, tot 40% goedkoper dan in de grote winkels zelfs...
Wat we aanbieden? PU-schuim, PU-cleaner, schuurblokjes, LM, bruin papier, lijm, plakband, breekmessen, verf...
Carnavalsgroepen uit zowat het hele land tonen of toonden al interesse.
In de werkhallen hebben we bovendien tijdens de drukke(re) periode voor carnaval, permanent een 'noodvoorraad' voor wie zonder 'gerief' dreigt te vallen. Bestellingen werken we asap af!
Met de gekende, goede service in een uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding...

Exclusief: sinds kort is er eveneens een nieuwe Belgische 'verflijn', want ook particulieren helpen we graag op weg!
Een kwaliteitsverf die perfect dekt in 1 laag: Peintagone!"


• Info = 0472556187


VAN PRIVEFEESTJES TOT EETFESTIJNEN


Steve:
"...'Rent de Kantine!' Met die uitspraak dek je het geheel...
Vroeger was de carnavalskantine enkel voor de carnavalisten en slechts gedurende de laatste maanden
voor de stoet geopend.
Wij brengen sinds 2015 het jaar rond een 'totaalbeleving' voor een veel breder publiek."


Steve:
"We beschikken over een goed uitgeruste keuken, bestek, tafels en stoelen, een discobar, een ruime parking,... De ligging is op een boogscheut van zowel het station, als het centrum van Aalst. Bovendien geven we opties om zowel de kantine, als de zaal te laten gebruiken of in te richten, volledig naar wens van de klant....

Van babyborrels tot verjaardags- of pensioneringsfeestjes, van rommelmarkten tot repetities van het stoetdansje (voor dat laatste graag snel reserveren, dat kost u niks, maar... volzet = volzet).

Verder maak je GRATIS gebruik van onze VERGADERZALEN: een capaciteit van 30 personen (kleine zaal) tot liefst 275 personen (grote zaal)...
Kortom, alle mogelijkheden, ook voor andere evenementen, zijn bespreekbaar!"TOURNEE GENERHALLE 13


Steve:
"Vanaf 4 september zijn we gestart onze nieuwe 'Tounée GénérHalle 13-actie' met iedere woensdag 8 Jupilers aan slechts 15 euro!
Bovendien krijgen de deelnemende groepen (AKV of Los) één stempel op hun spaarkaart.

Elke woensdag kun je verder sparen en tijdens de slotparty op woensdag 19 februari 2020, zijn er dubbele stempels te verdienen én maken we in de vroege ochtend bekend wie de prijswinnaars worden!
Maar de 'strijd' om 1 volledige pallet Jupiler, of de indrukwekkende 2e en 3e prijs, kan volop losbarsten!"


AKV Geschalotterd gaf een 'tournée':


DE GROEITE MALSJANSPROIS


Steve:
'Malsjansproizen' zijn in de eerste plaats ludiek bedoeld (een lach en een traan)...
De Groeite Malsjans Prois is ook in 2020 een organisatie van verschillende Aalsterse ondernemers met het carnavalshart op de juiste plaats.

Samen zorgen we voor een budget, waarmee we dan tijdens de Groeite Malsjans Proisoitroikink, voor de 11e keer al, diverse groepen of individuele carnavalisten een geldsom of een origineel cadeau kunnen geven.

Het volledige carnavalsseizoen, van de opbouw tot de driedaagse, kan men die Malsjans indienen op onze pagina...
En om die kas te spijzen is er niet alleen Malsjansbier... We verkopen ook nog unieke setjes lintjes en prachtige vlaggen. Te verkrijgen zolang de voorraad strekt!"ACTIVITEITENKALENDER


Steve:
"Verder zijn er naast privéfeesten, flink wat activiteiten op til...
Even opsommen?"


2019

• Zondag 3 november: Sint-Maarten op bezoek
• Zaterdag 23 november: Jordy's Hamburger Festival
(Kandidaat Orend 2020) 
• Zondag 1 december: Indoor Rommelmarkt
• Zaterdag 7 december: Spaghetti- en croquefestijn AKV Lekken En Plekken
• Zaterdag 14 december: Afscheidsbal Arendprins Bram
• Vrijdag 20 december: Steve's Night Verjaardags Party van Steve & Afscheidsbal van Prinsj Kantine Steve
• Zaterdag 21 december: DJ's@Oilsjt AKV De Poipeplekkers
• Zaterdag 28 december: Prinsj Kantine Verkiezing2020

• Zaterdag 18 & zondag 19 januari: 5e 2-Daugse Voil Janettengerief
• Zaterdag 25 januari: Voor-, tijdens- en na de Prinsverkiezing zijn we open!
• Woensdag 19 februari: Slotparty Tournée Generhalle 13
• Donderdag 20 februari: Crazy zatt'n Donderdag

• Zondag 23 & maandag 24 februari: Kantine is open (met eveneens Kommen Eiten op zondag na de stoet)


Steve:
"Wij plannen (onder voorbehoud) op vrijdag 17 januari '2 kandidoten 2 moten 2 voten', er komt mogelijk een 'dagschotelkeiremes', een 'Beauty of Silence Party' (mét koptelefoons) en een 'Fan van Arendcarnaval'-feestje,...

We presenteren u een nieuw carnavalsglas en maken het de laatste weken voor carnaval helemaal plezant... Maar dat weten de trouwe bezoekers uiteraard!"


Steve:
"Je ziet, activiteiten genoeg en we vertelden nog lang niet alles... 
Iedereen mag steeds een afspraak maken, zodat we uw privéfeestje of eetfestijn kunnen inplannen in onze kalender, dit geldt eveneens voor de reservaties voor het volledige jaar 2020!

We zijn er door en voor de carnavalisten en ALLE Oilsjteneers of Oilsjteneskes. Iedereen is steeds van harte welkom in het kloppend hart van Aalst Carnaval, carnavalskantine Halle 13!

Groeten van Steve!"


• Info = 0472556187

Reportage & foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje & Carnavalskantine Halle 13

Facebookpagina? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten