Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 2 februari 2020

CD-seizoen 2019-2020 – Oeverboeft: 'De Flora Doet De Boeken Toe, woor moeten weir nâ nortoe?'


OEVERBOEFT BRENGT EERSTE CD UIT!

Stoetliedjes 2018, 2019 & 2020 verzameld!

Wim:
"AKV Oeverboeft stuntte vorig jaar door Peter Van De Veire en Julie Van den Steen naar de Aalsterse stoet te brengen.
Peter en Julie namen niet alleen plaats op de praalwagen van Oeverboeft, Peter bracht met onze groep ook een Oilsjterse versie uit van de hit ‘Dans DJ Dans’.

Deze versie wordt nu op cd uitgebracht samen met ‘Weir verkoeipen locht’, het stoetlied uit 2018, waarbij Oeverboeft de spot dreef met de verkiezingsbeloften van de lokale politici.
Uniek is dat ook het stoetlied van dit jaar ‘De Flora doet de boeken toe’ reeds op de cd te vinden is!"


-> De CD kost 6 euro en kan bekomen worden bij de leden of worden afgehaald in hal 3 na reservatie via info@oeverboeft.be.


THEMA 2020

Wim:
"AKV Oeverboeft brengt dit jaar het thema “De Flora doet de boeken toe, woor moeten weir nâ nortoe?” en reikt burgemeester D’Haese alvast meteen de oplossing aan voor het feestzaalprobleem: het oude stadhuis op de Grote Markt.
In de stoet zien ze zichzelf al feestend zwieren aan de lusters van de prachtige feestzaal. AKV Oeverboeft gaat als nummer 59 in de stoet en wil na de 2de plaats van vorig jaar voluit strijden om de overwinning bij de kleine groepen."


-> Meer daarover in het 'stoetthema-artikel' KLIK

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & AKV Oeverboeft
Foto's: ©AKV Oeverboeft & ©Niky De Wever

Geen opmerkingen:

Een reactie posten