Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 2 februari 2020

CD-seizoen 2019-2020 – Oeverboeft: 'De Flora Doet De Boeken Toe, woor moeten weir nâ nortoe?'


OEVERBOEFT BRENGT EERSTE CD UIT!

Stoetliedjes 2018, 2019 & 2020 verzameld!

Wim:
"AKV Oeverboeft stuntte vorig jaar door Peter Van De Veire en Julie Van den Steen naar de Aalsterse stoet te brengen.
Peter en Julie namen niet alleen plaats op de praalwagen van Oeverboeft, Peter bracht met onze groep ook een Oilsjterse versie uit van de hit ‘Dans DJ Dans’.

Deze versie wordt nu op cd uitgebracht samen met ‘Weir verkoeipen locht’, het stoetlied uit 2018, waarbij Oeverboeft de spot dreef met de verkiezingsbeloften van de lokale politici.
Uniek is dat ook het stoetlied van dit jaar ‘De Flora doet de boeken toe’ reeds op de cd te vinden is!"


-> De CD kost 6 euro en kan bekomen worden bij de leden of worden afgehaald in hal 3 na reservatie via info@oeverboeft.be.


THEMA 2020

Wim:
"AKV Oeverboeft brengt dit jaar het thema “De Flora doet de boeken toe, woor moeten weir nâ nortoe?” en reikt burgemeester D’Haese alvast meteen de oplossing aan voor het feestzaalprobleem: het oude stadhuis op de Grote Markt.
In de stoet zien ze zichzelf al feestend zwieren aan de lusters van de prachtige feestzaal. AKV Oeverboeft gaat als nummer 59 in de stoet en wil na de 2de plaats van vorig jaar voluit strijden om de overwinning bij de kleine groepen."


-> Meer daarover in het 'stoetthema-artikel' KLIK

Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & AKV Oeverboeft
Foto's: ©AKV Oeverboeft & ©Niky De Wever

Geen opmerkingen:

Een reactie posten