Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 10 december 2018

Aalst Carnaval - De Poipeplekkers scoorden met DJ's @ Oilsjt - 'Back To Basics'! DJ Jos & DJ LaPLaz winnen met een 'ex aequo'


TRADITIE VAN DE POIP IS TERUG VAN WEGGEWEEST!

Jarenlang was DJ's@Oilsjt een megasucces.
En... anno 2018 brachten De Poipeplekkers het terug tot leven!


Een spetterende nacht in zaal Cinema op de Hopmarkt met... liefst 2 winnaars!

Silke Hermans was ter plaatse...


Julie Coppens (voorzitter):
"Wat een beleving, wat een nacht en vooral een superavond!
Veel volk en ambiance. Ik was blij en fier op ons team. Bedankt aan iedereen die dit 'fiejst' maakte tot wat het was: een megasucces!
De formule is gekend: verschillende Aalsterse DJ's nemen het tegen elkaar op en de winnaar krijgt 'eeuwige roem' en is voor een jaar lang 'officieus' de beste DJ van Groeit Oilsjt!
Of toch van het carnavalswereldje..."Julie:
"Tot op het laatste moment moesten we sleutelen aan de samenstelling van de poules, maar uiteindelijk kreeg het publiek waarvoor het kwam: een fantastische party tot de vroege uurtjes...
Dikke merci aan alle Dj's!
Met uiteindelijk een finale met 2 absolute toppers, die zo goed aan elkaar gewaagd waren, dat ze op... een ex aequo eindigden!
Dus werden beiden winnaars van DJ'S@OILSJT 2018!
Dikke proficiat DJ (Kim) LaPlaz DJ Jos (Jonas)!

Nu in één rechte lijn naar carnaval 🙂
Het begint écht wel te korten...

Groeten van De Poipeplekkers!"SFEERFOTO'S


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten