Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 11 december 2019

Aalst Carnaval 2020 - Wie wil er op het Ros Balatum? Wedstrijd voor 9 tot 14-jarigen!


HET TROTSE ROS BALATUM

Naar jaarlijkse gewoonte zoekt de stad Aalst de 4 moedige Aalsterse kinderen die op carnavalszondag en -maandag de rug trotseren van het Ros Balatum!

Onder het moto:
'Zit jij snel op je paard? Doe mee aan de wedstrijd en win je zitje op het Ros Balatum.'

Het Ros Balatum is een onmisbaar onderdeel van de Carnavalsstoet.
Elk jaar worden vier kinderen uitgekozen om als één van de heemskinderen plaats te nemen op het Ros Balatum. Om de gelukkigen te bepalen, wordt deze keer een tekenwedstrijd uitgeschreven.KINDEREN VAN 9 TOT 14 JAAR

Ben je een carnavalist tussen de 9 en de 14 jaar oud en woon je in Aalst of ga je er naar school?

Waag dan zeker je kans om als één van de vier heemskinderen de carnavalsstoet te mogen meemaken vanop het Ros Balatum. Om deel te nemen aan de wedstrijd, download je het invulformulier van de carnavalswebsite. Ontwerp je eigen carnavalsaffiche, vul de bijbehorende vraagjes in en breng het resultaat ten laatste op 17 januari naar het administratief centrum (Werf 9, 9300 Aalst).

Uit de volledige inzendingen worden door Prins Carnaval 2019 Bart De Meyst via lottrekking 4 winnaars gekozen. De lottrekking zal op woensdag 22 januari om 19 uur live worden uitgezonden via de officiële facebookpagina van Aalst Carnaval.

Er is ook nog een deelnamereglement met de voorwaarden.


Bron artikel: stad Aalst & Persbericht
Foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten