Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 11 december 2019

Aalst Carnaval 2020 - Wie wil er op het Ros Balatum? Wedstrijd voor 9 tot 14-jarigen!


HET TROTSE ROS BALATUM

Naar jaarlijkse gewoonte zoekt de stad Aalst de 4 moedige Aalsterse kinderen die op carnavalszondag en -maandag de rug trotseren van het Ros Balatum!

Onder het moto:
'Zit jij snel op je paard? Doe mee aan de wedstrijd en win je zitje op het Ros Balatum.'

Het Ros Balatum is een onmisbaar onderdeel van de Carnavalsstoet.
Elk jaar worden vier kinderen uitgekozen om als één van de heemskinderen plaats te nemen op het Ros Balatum. Om de gelukkigen te bepalen, wordt deze keer een tekenwedstrijd uitgeschreven.



KINDEREN VAN 9 TOT 14 JAAR

Ben je een carnavalist tussen de 9 en de 14 jaar oud en woon je in Aalst of ga je er naar school?

Waag dan zeker je kans om als één van de vier heemskinderen de carnavalsstoet te mogen meemaken vanop het Ros Balatum. Om deel te nemen aan de wedstrijd, download je het invulformulier van de carnavalswebsite. Ontwerp je eigen carnavalsaffiche, vul de bijbehorende vraagjes in en breng het resultaat ten laatste op 17 januari naar het administratief centrum (Werf 9, 9300 Aalst).

Uit de volledige inzendingen worden door Prins Carnaval 2019 Bart De Meyst via lottrekking 4 winnaars gekozen. De lottrekking zal op woensdag 22 januari om 19 uur live worden uitgezonden via de officiële facebookpagina van Aalst Carnaval.

Er is ook nog een deelnamereglement met de voorwaarden.


Bron artikel: stad Aalst & Persbericht
Foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten