Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 31 december 2018

Prins Kantine: Steve Bauwens is de 4e Prins na avond vol ambiance!


STEVE IS VIERDE PRINS KANTINE

De ludieke verkiezing van de 4e Prins Kantine, werd op zaterdag 29 december een groot succes!

3 kandidaten gaven het beste van zichzelf en lieten de carnavalskantine bij momenten daveren op zijn grondvesten! Een uitzinnige vreugde bij de verdiende winnaar, Steve Bauwens (AKV Pertotal). 
Maar ook zijn mede-kandidaten toonden zich sportieve- en waardige 'verliezers'... Of , noem ze 'mede-winnaars'!


In Carnavalskantine Halle 13 werd het een lange nacht, vol feestvreugde...

Silke Hermans was ter plaatse...


Steve De Backer (organisator):
"Ik wil in de eerste plaats iedereen bedanken die er zo'n toffe avond van maakte!
Zeer veel ambiance, veel volk, een goede, luchtige en carnavaleske sfeer, vol humor en Oilsjterse spot!

Bij Prins Kantine zijn er géén verliezers!
Maar wie Prins wou worden, kreeg een aantal proeven en op het einde bleek Steve Bauwens (Pertotal) de beste met 235 punten.
De Sisseloe (Dave, 't Es Noig) werd tweede met 230 punten, Paco (Geschalotterd) derde met 198 puntjes.

Ik wil ook mijn jury niet vergeten, en iedereen die meehielp!

Het was de 4e Prins Kantine verkiezing en ik ben er zéker van dat er nu al zijn die 'warm' lopen om in 2020 naar deze titel te dingen...
Maar voor een plezante party, hebben we tussen nieuwjaar en carnaval nog vele supertoffe activiteiten op planning staan!
Iedereen is dus van harte welkom in de carnavalskantine!"


FOTOREPORTAGE


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans & via Prins Kantine Steve Bauwens
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten