Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 26 oktober 2020

Brico Aalst in carnavaleske sfeer tijdens het 'Feest van de Klant'!

BRICO AALST IN CARNAVALESKE SFEER!

Carnaval als thema voor 'Feest van de Klant'

Een vlot gesprekje met Diemont Perquy
Diemont:
"Als doe-het-zelver beseffen we méér dan ooit de unieke verbondenheid van Aalst met zijn carnaval!
Elke winkel mocht een thema bepalen voor het 'Feest van de klant', dat start op 28 oktober...

Wij kozen voor Aalst Carnaval en aangezien we geen Carnaval kunnen vieren in 2021, kleden we onze winkel volledig in de carnavalssfeer! Klanten kunnen prachtige poppen bewonderen die op de praalwagens van AKV De Zjieverleppen te zien waren... Maar, er zijn nog extra eyecatchers.

Diemont:
"Concreet?
Onze klanten kunnen 3 weken lang, wekelijks een nummerplaat met 'Oilsjt' op winnen!
Die verloten we onder de deelnemers.
Wat moet men doen?

De Facebookpagina van Brico Aalst 'liken' en goed opvolgen, daarop komt de 'wedstrijd' in beeld!
Mits de klant een leuke selfie vanuit de winkel neemt én die post onder onze komende 'update' (eenmaal de actie is gestart), maakt hij of zij kans op dat unieke aandenken!!"

Diemont:
"Oh ja, ik leef voor Carnaval! Aalst is mijn nummer één hé!! Als lid van De Zjieverleppen mocht ik isomofiguren gebruiken, aangevuld met een reeks foto's, vlaggen en voil janetten(poppen).

Zo komt carnaval in deze 'moeilijke periode' toch nog tot leven. Misschien een gek idee, maar de eerste reacties zijn overdonderend positief!"

Diemont:
"Wij doen ook altijd gratis levering aan de carnavalsgroepen in de werkhallen (ongeacht het aankoopbedrag).
Wij zorgen ervoor dat de carnavalisten hun gerief snel krijgen en verder sponseren wij carnavalsgroepen, laten onze ruiten beschilderen, komen op de radio...
In de aanloop naar carnaval geven we nog kortingen op de koop toe!

Bij ons in de winkel dragen we de carnavalisten en carnaval zélf in ons hart, aangezien we bijna 'allemaal' van Aalst zijn.
Wie ons kent weet dat al onze klanten steeds op nummer één staan en we onderscheiden ons in behulpzaamheid en vriendelijkheid.
De beste doe-het-zelf van Aalst, dat is mijn visie en die van mijn collega's.
We rekenen dus op jullie komst (hou je aan de covid-19 maatregelen, we hebben ruime openingsuren).
Geniet mee van het (carnavaleske) 'Feest van de Klant'...

Met carnavaleske groeten!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten