Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 15 september 2022

Aalst Carnaval - Opendeurweekend 'CarnavalTotal' op zaterdag 24 en zondag 25 september!


Patrick (Belplumes), Petra (Atelier P) en Sandy (Atelier Sandy)

CarnavalTotal-beurs op 24 & 25 september 2022

2 dagen Opendeurweekend van 10 tot 17 uur!

CarnavalTotal als 'vakbeurs' voor de carnavalist!

Onder impuls van Atelier Sandy brengt CarnavalTotal al enkele jaren diverse standhouders onder één dak samen!
Wij geven u een voorsmaakje...



Patrick & Sandy:
"Ook dit jaar organiseert Atelier Sandy het CarnavalTotal-weekend. Dit vindt plaats in het weekend van de Carnavalsbeurs (24 & 25 september).
Het is een bijzondere editie, omdat we er ons van bewust zijn dat heel wat groepen reeds alles kochten voor carnaval 2023.
Waarschijnlijk zullen ze hoogstens nog op zoek zijn naar afwerkingsmaterialen of extra accessoires.

Diverse mensen of groepen twijfelen om ons te contacteren, omdat ze ervan overtuigd zijn dat we al 'in het zonnige zuiden' zitten, maar dat is –helaas voor ons– niet zo...
We maken nog steeds modellen en prototypes, of werken volledige kostuums uit.
Ook het leveren van de bijhorende stoffen, galon(s) en andere benodigdheden blijft gegarandeerd doorgaan.

Voor wie een beperkt budget heeft, werkten we meerdere modellen uit, waarbij we gebruik maakten van stoffen die we aan 50 % van de prijs kunnen aanbieden!
Nu alles énorm duurder wordt, is dit natuurlijk zeer interessant...
Zo zijn er modellen voor groepen van 6 tot meer dan 30 personen voorradig!

Voor de individuele carnavalisten: er hangen afgewerkte vesten, mantels, onesies, kostuums en diverse accessoires in de rekken te wachten op hun 'nieuwe eigenaars'!"


CarnavalTotal 2021: de standhouwers


Patrick & Sandy:
"Elk jaar biedt de beurs het 'Totaalaanbod' dankzij de 'invités' uit het vakgebied: Marion Hoop Design met hun foamproducten, Pieter Van Beers met zijn op maat gemaakte schoenen (enkel op zaterdag), Infinity Events met borduursels en bedrukkingen...

Ook Atelier P, dat op termijn Atelier Sandy gaat overnemen én verderzetten, zal aanwezig zijn.
Afspraak op zaterdag 24 en zondag 25 september van 10 tot 17 uur op het terras en in de winkel/showroom van Atelier Sandy, tegenover Hal 7 van de werkhallen."



-> Volgende standhouders zijn present:

• Atelier Sandy: kostuums & accessoires
• Belplumes: pluimen, boa's
• Atelier P: kostumering
• Marion Hoop Design: foamproducten
• Infinity Events: bedrukken en borduren
• Van Beers: schoenen (enkel op zaterdag)



 -> Sfeerfilmpje editie 2021:



Montage & Tekst: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. Atelier Sandy

Foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje & Atelier Sandy

Archief 2018: '20 jaar Atelier Sandy'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten