Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 15 september 2022

Aalst Carnaval - Opendeurweekend 'CarnavalTotal' op zaterdag 24 en zondag 25 september!


Patrick (Belplumes), Petra (Atelier P) en Sandy (Atelier Sandy)

CarnavalTotal-beurs op 24 & 25 september 2022

2 dagen Opendeurweekend van 10 tot 17 uur!

CarnavalTotal als 'vakbeurs' voor de carnavalist!

Onder impuls van Atelier Sandy brengt CarnavalTotal al enkele jaren diverse standhouders onder één dak samen!
Wij geven u een voorsmaakje...Patrick & Sandy:
"Ook dit jaar organiseert Atelier Sandy het CarnavalTotal-weekend. Dit vindt plaats in het weekend van de Carnavalsbeurs (24 & 25 september).
Het is een bijzondere editie, omdat we er ons van bewust zijn dat heel wat groepen reeds alles kochten voor carnaval 2023.
Waarschijnlijk zullen ze hoogstens nog op zoek zijn naar afwerkingsmaterialen of extra accessoires.

Diverse mensen of groepen twijfelen om ons te contacteren, omdat ze ervan overtuigd zijn dat we al 'in het zonnige zuiden' zitten, maar dat is –helaas voor ons– niet zo...
We maken nog steeds modellen en prototypes, of werken volledige kostuums uit.
Ook het leveren van de bijhorende stoffen, galon(s) en andere benodigdheden blijft gegarandeerd doorgaan.

Voor wie een beperkt budget heeft, werkten we meerdere modellen uit, waarbij we gebruik maakten van stoffen die we aan 50 % van de prijs kunnen aanbieden!
Nu alles énorm duurder wordt, is dit natuurlijk zeer interessant...
Zo zijn er modellen voor groepen van 6 tot meer dan 30 personen voorradig!

Voor de individuele carnavalisten: er hangen afgewerkte vesten, mantels, onesies, kostuums en diverse accessoires in de rekken te wachten op hun 'nieuwe eigenaars'!"


CarnavalTotal 2021: de standhouwers


Patrick & Sandy:
"Elk jaar biedt de beurs het 'Totaalaanbod' dankzij de 'invités' uit het vakgebied: Marion Hoop Design met hun foamproducten, Pieter Van Beers met zijn op maat gemaakte schoenen (enkel op zaterdag), Infinity Events met borduursels en bedrukkingen...

Ook Atelier P, dat op termijn Atelier Sandy gaat overnemen én verderzetten, zal aanwezig zijn.
Afspraak op zaterdag 24 en zondag 25 september van 10 tot 17 uur op het terras en in de winkel/showroom van Atelier Sandy, tegenover Hal 7 van de werkhallen."-> Volgende standhouders zijn present:

• Atelier Sandy: kostuums & accessoires
• Belplumes: pluimen, boa's
• Atelier P: kostumering
• Marion Hoop Design: foamproducten
• Infinity Events: bedrukken en borduren
• Van Beers: schoenen (enkel op zaterdag) -> Sfeerfilmpje editie 2021:Montage & Tekst: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. Atelier Sandy

Foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje & Atelier Sandy

Archief 2018: '20 jaar Atelier Sandy'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten