Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 24 september 2021

CD-seizoen 2021-2022 - CD De Melkmoilen - 'Saumen Nor Carnaval'

CD-REEKS DE MELKMOILEN

De prachtige verzamelreeks van De Melkmoilen nam een nieuwe start!

Deze unieke CD 'ademt' een fris en gevarieerd concept uit!

Puur amusement met liedjes van diverse oorsprong, nieuw en gekend...

Dit primeurinterview geeft u alvast een voorsmaakje!
Prins Kenny:
"Ja inderdaad, het klopt wat ik jullie hoor denken.
Het klopt dat we gezegd hebben dat onze CD voor carnaval 2020 de laatste ging zijn.
Maar in coronatijd hadden we allemaal veel tijd om na te denken en we misten het gevoel om samen aan een CD te werken.
Niet alleen bij mij, maar ook bij anderen die in het verleden meewerkten, groeide de drang naar een nieuw muzikaal project

We konden als groep terug rekenen op de medewerking van Mike Heiremans en Josken van POS. Zo was de denktank iets groter qua liedjeskeuze en konden we het schrijven van de teksten een klein beetje meer verdelen, wat het voor iedereen dragelijker maakte.
Het wordt soms wat onderschat, maar bij het maken van een CD komt heel wat kijken. Wat niet wil zeggen dat we er geen plezier aan beleefd hebben. We konden regelmatig eens goed lachen in de studio bij Gert Van Laethem.
Een nieuwe start, een nieuwe reeks, hetzelfde concept, dezelfde kwaliteit.
Graag stel ik jullie voor aan onze nieuwste CD ‘SAUMEN NOR CARNAVAL’.
Want geef toe, we kijken er allemaal naar uit om terug 'saumen carnaval te vieren'. Dus de keuze voor onze opener lag snel vast.

Op de CD staan 13 nieuwe nummers, geschreven door verschillende personen. Met dank aan Mike Heiremans, Jonas de Clercq (Josken), David Daelman, Jens Van Wesemael, Davy De Meyer, Steve Bauwens, Koen 'De Krauker', Johny Cooman en Charlotte Roelandt.
Verder staan er 5 reeds bestaande nummers op, die een mooie combinatie vormen met de rest van de liedjes.
We opteerden voor diverse genres qua muziekkeuze. De songs werden ingezongen door verschillende zangers, waarbij ik meteen alle 'stemmen en koorstemmen' voor hun inzet bedank.

De prijs voor de CD bedraagt €18.
Haast jullie, want de oplage is beperkt en op = op.
Dit jaar kan je de CD ook online bestellen!
Mits een extra leveringsbijdrage, sturen we de CD op naar je thuis. Je kan er ook voor kiezen om hem gratis op te halen, dat doe je bij bij De Kat (Vredeplein 7). De instructies om te betalen via overschrijving krijg je toegestuurd via e-mail na je bestelling.

Veel luisterplezier en je weet het, binnenkort gaan we weer ‘SAUMEN NOR CARNAVAL’!"

CD online bestellen? Neem snel een kijkje op https://melkmoilen.be

Ook verkrijgbaar voor €18 bij:

- Carnavalsartikelen Las Fiestas
- Carnavalsartikelen Liebaut
- Dagbladhandelaar De Wolf


Promofilmpje met een voorproefje van de songs:Tracklist:

1 Saumen Nor Carnaval - Alicia
2 Prit en Prot medley - Prinsj Yvan
3 k Schier Deir De Stroten - Poeirter
4 Iendracht! - OpCeeDee
5 Mén Kostum Es Nor De Vodden - Beireken & Younes
6 Prinsj Van Ons Stad - Krauker & Jonas
7 Der Hangt Ier Iet In De Locht - Werner
8 Aal Te Goor - Davy De Meyer
9 Mèn Groesjte Schat - Jerry
10 Elke Prinsj es nen Hoon - Possensje 2020
11 Wildje goi - Charloes & Naomi
12 k Zien Da’t Nimmer Goot - David Daelman
13 Heft A Glas - Johnny Cooman
14 Azzek Boibetool - Steve Bauwens
15 k Ben Ziek - Raf Sidorski
16 Forza Sjokomoes - Konterverkiert 2019
17 Ik Loot Me Goon - Joe en Vincent
18 Oilsjt Twinkelt - Melkmoilen 2020

Geen opmerkingen:

Een reactie posten