Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 19 november 2018

Campagnebal Kandidaat-Arendprins 2019 Bram - Het sfeerverslag!


CAMPAGNEBAL BRAM VER 'N OREND 2019

Onder ruime publieke belangstelling, mocht Bram als 2e van de 4 officiële Kandidaten-Arendprins 2019, zijn Campagnebal geven!

Bram gaf het beste van zichzelf met een nieuw campagneliedje, een toffe ambiance en vooral een publiek dat zich amuseerde! Tot... de vroege uurtjes...

Silke bezorgde ons een sfeerverslagje...

CAMPAGNELIEDJEBram:
"Nog eens ne dikke merci aan iedereen!
Mijn ouders, mijn 'crew', mijn danseressen, mijn technische hulp, en de rest van  het team... bedankt!!
Ook aan alle bezoekers, want 't was een superauved & - nacht!

Ik heb er écht van genoten.

Onzen Orend leeft!
En da's bij deze nog isj bewezen!!
De Woik in Vier en Vlam!!!

🎶 Op Volle Kracht!🎶

Aal Te Saumen Vér Den Bram,

Eire Kandidoot, Bram ver Onzen Orend '19"GASTOPTREDENS

Orendprinsj De Voegel & Prins stad Aalst Alex


Bedankt aan alle Kandidoten-(Orend)Prinsj 2019!!

Fotografe Silke zette deze keer eens de andere optredens 'In de Kijker'.

Orendse Prinsjen en ex-Kandidoten, of iedereen met een hart voor 'Ons Woik'...


Orendprinsj Peter 1994 & zoon, Kandidoot-Orendprinsj Bram 2019!

De droom van Bram, 25 joor later...
CAMPAGNEAFFICHE


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's en Video: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK
De DRA-reportage: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten