Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 13 september 2019

CD-seizoen 2019-2020 - De Melkmoilen - Volume 5: 'Dat mor rap carnaval is'


CD-REEKS DE MELKMOILEN

De prachtige verzamelreeks van De Melkmoilen is toe aan z'n 5e CD!

Deze reeks verzamelt een ruime keuze aan genres en creatieve hoogtepunten.

Al hebben ze méér nieuws dan énkel hun CD aan te kondigen...

Dit primeurinterview geeft u alvast een voorsmaakje!


Prins Kenny:
"Hij is er weer. De nieuwe cd van de Melkmoilen ‘Dat mor rap carnaval is’.
De 5e en tevens de ‘laatste cd’ die we uitbrengen.
Onze 5e cd is alweer een top cd, jullie kunnen 17 liedjes beluisteren waarvan er 13 gloednieuw zijn.
13 nieuwe liedjes, geschreven door tal van liedjesschrijvers zoals: De floeren, Andy Boeykens, Jonathan Neirinckx, Jonas De Clercq, Timothy Persoons, Steff Petit, David Daelman, Bram Van Overwalle, Davy De Meyer en Bart Marcoen. Een variatie van stijlen en teksten!!

We mochten ‘e lieken van onze prinsj Meyst’ toevoegen aan de cd.
Ook Massi, Prinsj Raf, Peter Van Keer, Younes, OpCeeDee dat e specialleken brengt ACAPELLA, Joris Van Vaerenbergh, Thomas Van de Wiele en Kandidaat ver 2020 Yvan hebben meegewerkt aan dit prachtexemplaar.
De vrouwen mochten ook dit jaar niet ontbreken, zo staat er opnieuw een nummertje van ‘De Melktrezen’ op maar ook de ‘POSmiekes’ laten van zich horen. Afsluiten doen we naar jaarlijkse gewoonte met het stoetliedje van De Melkmoilen.
Met andere woorden, er is voor elk wat wils. "Prins Kenny:
"De hoes is opnieuw een ontwerp van Bram de Baere, deze keer haalde hij zijn inspiratie bij ons kostuum van 2019. We moesten toch iets doen met de befaamde ‘stoel’ :-D
De CD zal te koop zijn vanaf vrijdag 20 september op de carnavalsbeurs en daarna in de vaste verkooppunten,  maar daar zullen we wel nog de nodige reclame rond maken.
We moeten jullie nog iets vertellen…."


VERZAMELBOX


Prins Kenny:
"Deze keer brengen we niet alleen een cd uit, we brengen dit jaar ook een speciale ‘Verzaumelbox’ uit!
Onze verzaumelbox is een mooi doosje met daarin onze laatste cd en plaats om de andere 4 cd’s die jullie vorige jaren gekocht hebben bij te steken + een usb stick met alle liedjes van de afgelopen 5 jaar, zo hebben jullie alle cd’s van de Melkmoilen op één usb stick.
Superhandig voor in de auto!"Prins Kenny:
"Zoals eerder gezegd: het is de laatste cd die we zullen uitbrengen.
We moeten wat met de tijd mee, liedjes worden tegenwoordig gedownload en op usb gezet, in nieuwe auto’s is vaak geen cd-speler meer aanwezig.
Daarom willen wij het cd-hoofdstuk mooi afronden na 5 cd’s met een speciale ‘Verzaumelbox’.

Of we nog liedjes zullen maken en hoe we ze aan de man zullen brengen is nog niet beslist. We zullen afwachten hoe de laatste cd in de smaak van de carnavalisten valt en of we opnieuw kunnen rekenen op een vlotte verkoop."Prins Kenny:
"Op de beurs zal de cd te koop zijn aan 17€. Ook de 4 oudere CD's zijn nog beschikbaar!
Heb je er graag een ‘verzaumelbox’ en Melkmoilen USB stick bij, dan betaal je €30.

De oplage van boxen + USB zijn beperkt tot 150 stuks.
Wie er op de beurs niet kan bij zijn, kan bestellen
via mail: demelkmoilen@gmail.com of op ons eetfestijn. Dat gaat door op 19 en 20 oktober @ the Chopin."


Prins Kenny:
"Wij danken alle sponsors, zangers, zangeressen, schrijvers, Bram De Baere, studio8 en Mike Heiremans om dit prachtexemplaar tot stand te brengen. Geniet ervan, en ‘Dat mor rap carnaval is’... 🙂"

TRACKLIST

1. Dat Mor Rap Carnaval Is - David Daelman
2. Alliejn In Oilsjt - Prinsj Meyst 2019
3. Joepie Joepie - Yvan
4. Vier - POSmiekes
5. Ge Leift Mor Iejne Kiejr - Younes
6. Fiejst In 't Ajoineland - Peter Van Keer
7. Stekezot Van Oilsjt - De Meyst & Raf
8. Ier In Oilsjt Es Da Normool - Davy De Meyer
9. Ver Moi Giejn Carnavallief - Steff Petit
10. Nen Echten Ajoin - OpCeeDee
11. Da Zen d'Oilsjteneers - Joris Van Vaerenbergh
12. Onder Vier - Bram Van Overwalle
13. Den Oilsjtersen Sirtaki - De Melktrezen
14. Oilsjters DNA - Massi
15. Ast Vastelauved werd - Bart Marcoen
16. Wie Pikt Ons Op - Thomas en Timothy
17. Oilsjt Spant de Kroein - Melkmoilen 2019

Geen opmerkingen:

Een reactie posten