Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 11 januari 2024

Aalst Carnaval 2024 - Stoetthema AKV De Loge - 'EOT: Echtscheiding door Onderlinge Toestemming'

AKV De Loge bijgestaan door Jef Vermassen en Anthony Mallego

Op weg naar Aalst Carnaval '94e editie', geven wij alle stoetthema's prijs!

• Wat beelden de groepen uit in de 94e stoet?
• Waarom kozen ze het thema?
• Wat houdt het in?
• Daarbovenop krijg je een interview & een blik 'achter de schermen' ...


Vandaag aandacht voor Grote Groep AKV De Loge!
AKV De Loge onthult hun (opnieuw) gewaagd thema voor 94ste stoet

Bekend om haar verrassende keuzes, heeft De Loge aangekondigd dat het thema dit jaar “E.O.T.” of voluit “Echtscheiding met Onderlinge Toestemming” zal zijn.

Peter:
"In haar 24-jarige geschiedenis heeft De Loge opnieuw gekozen voor een onconventioneel onderwerp dat de toeschouwers, naar jaarlijkse traditie, zeker zal vermaken en de sfeer naar ongekende hoogten zal tillen!

Het onderwerp vertelt de “rise en fall” van een huwelijk, van begin tot einde ...
Er wordt dikwijls gekozen voor een vreedzame oplossing tussen man en vrouw, maar is dit wel het meest ideale scenario??
😉


Peter:
"Dit jaar markeert ook een mijlpaal voor De Loge, want voor het eerst hebben ze een stoetlied / radiolied opgenomen.
Het liedje is een cover van het liedje 'Hé Trut', de grootste hit van de Nederlandse zanger en Kunstenaar Rob Van Daal.
Rob heeft ondertussen zijn hart in Aalst verloren aan Kathy, de voormalige cafébazin van Barbo.

Onze versie werd gezongen door Prins Tommeken, telkens zeer sterk met zijn stem en toonvast, perfect wat we nodig hadden.
Het belooft een unieke ervaring te worden, aangezien niemand minder dan Aalst meest gerenommeerde advocaten Jef Vermassen en Anthony Mallego ook hun medewerking hebben verleend aan dit project!

De Loge, dit jaar met volgnummer 20, nodigt iedereen uit om op zondag 11 februari 2024 te komen kijken en samen te genieten van een verrassende carnavalsstoet."


Stoetliedje:



Sfeerfoto's


Laatste 5 stoeten

-> Volledige geschiedenis: KLIK

Carnaval 2023: 'NAKED ATTRACTION! / DATE JE KONTJE'
Carnaval 2020: 'PIKANT: Marie-Joe'


Carnaval 2019: 'Gaywatch'


Carnaval 2018: 'Bangkok'
Carnaval 2017: 'Vlaanderens mooiste 2017...2025'


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©AjoinPedia & AKV De Loge
Foto's: ©Patrick Barrez, ©Paul Van Impe, ©AjoinPedia, Carnavalaalstkoentje, ©Cris De Wolf, ©Patrick De Boeck, ©Bjorn Van Ryckeghem & ©AKV De Loge

Geen opmerkingen:

Een reactie posten