Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

woensdag 19 februari 2020

Aalst Carnaval 2020 - DAK vzw organiseert 23e Nationale Fotowedstrijd 'Aalst Carnaval In Kleur'!


23e editie

Eén van de mooiste wedstrijden is toe aan 'editie 23': de Nationale Fotowedstrijd 'Aalst Carnaval In Kleur'!

Deze traditie, georganiseerd door het 'Documentatiecentrum voor Aalst Karnaval' (DAK) zorgt elk jaar voor duizenden prachtige foto's en vereeuwigt nadien het werk van vele fotografen in het 5-jaarliijkse carnavalsboek!

Bovendien worden de ingezonden foto's tentoongesteld in de foyer van CC De Werf.

-> Interesse? Lees het wedstrijdreglement, geniet van Aalst Carnaval en... neem deel!


-> De reportage over de tentoonstelling van 2019 lees je HIER...

De winnaar, Filip Nuyttens uit Sint-Truiden:


FOTOBOEKJE

Voor het 13e jaar brengt DAK een carnavalsfotoboekje uit.

Wim (DAK):
"Onze fotografen halen het onderste uit de kan om honderden foto's van de zondagsstoet in dit A5-drukwerk op te nemen.
Alle ingeschreven en een selectie losse groepen komen aan bod. Alles wordt in recordtempo gedrukt zodat we het boekje kunnen aanbieden voor €7 vanaf carnavalsdinsdag 15u op het Statieplein.

Nieuw dit jaar is dat we naast het gewone fotoboekje, ook een gepersonaliseerde versie aanbieden voor een eurootje meer. Hierbij prijkt jouw naam op de voorpagina.
Inschrijven hiervoor kan via groendruk.be/Carnaval2020. Natuurlijk worden zowel de gewone als de gepersonaliseerde boekjes voorzien van een uniek verzamellintje. Tegen het einde van de carnavalsweek worden de boekjes ook te koop aangeboden in diverse kranten- en carnavalswinkels."


Sfeeroto's: ©Leen De Smedt

Website DAK? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten