Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 19 februari 2020

Aalst Carnaval 2020 - DAK vzw organiseert 23e Nationale Fotowedstrijd 'Aalst Carnaval In Kleur'!


23e editie

Eén van de mooiste wedstrijden is toe aan 'editie 23': de Nationale Fotowedstrijd 'Aalst Carnaval In Kleur'!

Deze traditie, georganiseerd door het 'Documentatiecentrum voor Aalst Karnaval' (DAK) zorgt elk jaar voor duizenden prachtige foto's en vereeuwigt nadien het werk van vele fotografen in het 5-jaarliijkse carnavalsboek!

Bovendien worden de ingezonden foto's tentoongesteld in de foyer van CC De Werf.

-> Interesse? Lees het wedstrijdreglement, geniet van Aalst Carnaval en... neem deel!


-> De reportage over de tentoonstelling van 2019 lees je HIER...

De winnaar, Filip Nuyttens uit Sint-Truiden:


FOTOBOEKJE

Voor het 13e jaar brengt DAK een carnavalsfotoboekje uit.

Wim (DAK):
"Onze fotografen halen het onderste uit de kan om honderden foto's van de zondagsstoet in dit A5-drukwerk op te nemen.
Alle ingeschreven en een selectie losse groepen komen aan bod. Alles wordt in recordtempo gedrukt zodat we het boekje kunnen aanbieden voor €7 vanaf carnavalsdinsdag 15u op het Statieplein.

Nieuw dit jaar is dat we naast het gewone fotoboekje, ook een gepersonaliseerde versie aanbieden voor een eurootje meer. Hierbij prijkt jouw naam op de voorpagina.
Inschrijven hiervoor kan via groendruk.be/Carnaval2020. Natuurlijk worden zowel de gewone als de gepersonaliseerde boekjes voorzien van een uniek verzamellintje. Tegen het einde van de carnavalsweek worden de boekjes ook te koop aangeboden in diverse kranten- en carnavalswinkels."


Sfeeroto's: ©Leen De Smedt

Website DAK? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten