Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 22 september 2023

Aalst Carnaval - Piepschoim Globalgreen: 'as ge 't leiven ni zwert, mor wit wiltj zien'

Piepschuim van 'Prinsj Kris'

Voor de zoektocht naar isomoblokken en -platen kun je ook bij Globalgreen terecht

Prinsj Kris:
"Het is zo ver!!
Het nieuwe project binnen Globalgreen is rond.
Vanaf nu één adres voor piepschuim in Aalst!

Zowel blokken, als platen in alle formaten.
We leveren gratis en afhalen kan ook op afspraak in de oude VHW-gebouwen, Verbrandhofstraat 34 te Aalst.
Iedere zaterdagvoormiddag zijn we open van 9u tot 12u.
Ook bieden we onze klanten de mogelijkheid om de proper 'piepschuimafval' terug gratis in te leveren om ecologisch te recycleren, hiervoor hebben we voor hen gratis plastiek zakken ter beschikking."Opendeurwinnaars

Prinsj Kris:
"Ik gaf 2 opendeurdagen met 'Piepschuim Globalgreen'.
Er was niet alleen het gezellige samenzijn en de voorstelling van ons gamma, we organiseerden daarnaast ook een leuke wedstrijd.
Zo wonnen 3 carnavalsgroepen een bon ter waarde van 250 euro!

De prijsvraag was: 'raad het juiste gewicht van 2 blokken piepschuim, opgeteld met het gewicht van mij en de oude VHW-patron Franky'.
Ik heb dus die 2 blokken gewogen, net als er een foto werd gemaakt van mij en Franky op de weegschaal..."Prinsj Kris:
"Raad het gewicht leverde op: 2 blokken piepschuim = 2x 17 kg, Franky woog 74,2 kg en ik 94,4 kg.
Samen is dat goed voor 202,8 kg in totaal.
Carnavalsgroepen Eirg en Possensje uit Aalst en Droit Veerkant uit Halle, zijn de winnaars en gaan elk met een waardebon van 250 euro aan piepschuim naar huis!"Prinsj Kris:
"De trekking van de 'tombola voor de kids' leverde Lis Brisard als winnaar op!
Zij ontvangt een snoeptaart van Lilli-loe ...

'De Groeten Van De Kris' en altijd welkom bij Globalgreen!"Piepschoim Globalgreen: 'as ge 't leiven ni zwert mor wit wiltj zien'

1 opmerking:

  1. Woop woop de leden van 't Droajt Veerkant danken je ! Grtjs van uit Halle

    BeantwoordenVerwijderen