Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

dinsdag 3 december 2019

Aalst Carnaval - Oilsjters Zangpalois 2019 was een topavond met een knallende apotheose!


FENOMENAAL

Geen woorden zijn voldoende om de commentaren te omschrijven die de duizenden Oilsjteneers en Oilsjteneskes gaven op de tweede editie van het Oilsjterse Zangpalois!

De Prinsencaemere bewees dat ze zelfs de eerste editie van 2017, die op zich al grandioos was, moeiteloos kon overtreffen 'in het kwadraat'.
Een nooit eerder vertoond spektakel, een lofzang, een meervoudig daverend geheel van dans, zang, kleur, beeld, licht en overweldigende Prinsen... zelfs uit De Prinsengarde!
Met nadien nog een afterparty met Yves Segers.

De oktoberhallen ontploften en kleurden rood, wit en geel... Oilsjt verlegde zijn grenzen, tot in Wieze...

Een sfeerverslagje...


De Prinsencaemere:
"Beste sympathisanten,
Beste fans,
Beste carnavalisten,

Wat een avond, wat een sfeer, wat een apotheose!!!
Wat het succes is van ‘t Oilsjters Zangpalois?
Dat is vrij simpel...Oilsjterse carnavalskrakers en een publiek die deze van A tot Z meezingt!

Bedankt bedankt bedankt!!!!
Aan allen die aanwezig waren en er mee voor gezorgd hebben dat dit voor iedereen een onvergetelijke avond werd!
Aan alle sponsors!
Aan de bijna 200 medewerkers!
Aan alle podiumbeesten die zich 1 voor 1 meer dan overtroffen hebben!
Aan de mensen van de oktoberhallen!
Aan de mensen van de techniek!
En last but not least de ongelofelijke Foreverband o.l.v. Filip Adriaenssens!

We werken nu volop aan een DVD van deze editie!
Het staat als een paal boven water dat er een derde editie aankomt in de toekomst!
We genieten nu met volle teugen na en houden jullie zeker op de hoogte!

Groetjes,
De Prinsencaemere..."


Sfeerfilmpje met beelden van Silke, Els & Hans:De 2-delige show, in één fotoverslagje, door de ogen van onze fotografen Cris &  Carine:


Verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Cris De Wolf & Carine
Filmpje: ©Silke Hermans, Els & Hans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten