Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De laatste maanden voorbereiding op de 94e stoet: wij geven u vele interviews, artikelen, een overzicht van verschuivingen en nieuwe groepen en bezoeken de AKV's, op zoek naar hun onderwerp en wat ze gaan brengen! // Gedaan met Kakofonie in de stoet dankzij de 'Sompiplayer' // Kleinkinderen Cyriel Troch brachten Nominette uit ter ere van de oudste Voil Janet! // Danny & Mia in pensioen: 'Liebaat Merci!!' // Ludwig 'Loeken' Coessens verkoopt lintjes t.v.v. WZC Ten Rozen // De Prinsencaemere ging drie dagen lang 'op maneuvers' in CC De Werf! // We bezochten de Academie voor Carnavalskunsten 'Isomo Snijden' // DAK (Dokumentatiecentrum voor Aalst Karnaval) presenteert 3e Kunstfotoboek: 'Koppig Carnaval - De Voil Ediesje' // Mazjoretten van Boeven de 40 voortaan 'vaste opener' in de stoet! // Vincent Van Caeckenberghe is de 70e Aalsterse Prins Carnaval! // Er zijn ook 2 Kandidaten-Arendprins 2024: Seppe & Nico, verkiezing op zaterdag 2 maart in Rollerland // Nagenieten van Carnaval 2023 kun je ook op onze blog, of 'blog 2' // De Geschiedenis van de huidige AKV's, verpakt in 'Groepen in de Kijker' krijg je élke werkdag om 18u // Check ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop de 12 Stoetfilms vanaf 2010! // Blijf volger van de blog(s) & AjoinPedia, of check onze sociale media én de Oilsjterse Carnavalsactivitoiten! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: op 11, 12 & 13 februari 2024!'

maandag 30 oktober 2023

Aalst Carnaval - AKV De Zwiejtollekes hield succesvol 3e dartstornooi!

Winnaars Dubbelspel 'Koppels A': Geert Devos & Andy Baetens

AKV De Zwiejtollekes pakken uit met grootse namen!

In Het Volkshuis (Houtmarkt Aalst) kon je zaterdag 28 & zondag 29 oktober terecht voor het 3e dartstornooi.

Zowel 'gevorderden', als 'liefhebbers' konden zich amuseren in het enkelspel (op zaterdag) en bij het dubbelspel (op zondag).
Dit prachtige tornooi kreeg dan ook een grote publieke belangstelling!Jochen Timmermans (voorzitter AKV De Zwiejtollekes):
"Ons 3e dartstornooi mocht rekenen op een ruim deelnemersveld, met enkele klinkende namen die op Belgisch, Europees en zelfs 'wereldvlak' al hun stempel drukten als topspelers.

Het enkelspel werd gewonnen in de A-ronde door Mario Vandebogaerde (gooide ook de meeste 180's).
De B-ronde was voor Gavino Tanckeré ..."


Winnaars 'Enkeltornooi A': Mario Vandebogaerde


Winnaars 'Enkeltornooi B': Gavino Tanckeré


Jochen:
"Zondag was het dubbelspel voor Andy Baetens en Geert Devos in 'Koppels A' (foto's bovenaan dit artikel).

Baetens kreeg ook een prijs voor de meeste ‘180’s’ van het toernooi.
Didier Dujardin en Frank Van Damme wonnen de 'Koppels B' ..."


Winnaars Dubbelspel 'Koppels B': Didier Dujardin en Frank Van Damme


Jochen:
"Met aanwezige namen als Kim Huybrechts, Mike De Decker, Andy Baetens, Geert Devos, Mario Vandenbogaerde, Kevin Van Wauwe, Gavino Tanckeré ... kunnen we als Zwiejtollekes tevreden terugblikken op alweer een geslaagd dartsweekend.
Het vraagt flink wat organisatie, maar het kot zat (nog méér op zondag dan op zaterdag) stampvol.

De 'Zoipbeker' is gewonnen door de gebroeders Verlee.
We danken alle dartspelers en hopen dat we volgend jaar opnieuw een sterk deelnemersveld aantrekken!
Een dikke merci voor de steun van alle sponsors, de hulp van de leden, de mensen van Het Volkshuis en iedereen die zijn steentje bijdroeg tot het welslagen van deze tweedaagse ...
Het plezier om deze prachtige (top)sport te mogen beleven, daarvoor doen we het ook!

Groeten van AKV De Zwiejtollekes!"


Winnaars Zuipbeker:
Sfeerfoto's:


Artikel: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©AjoinPedia: KLIK
Foto's: ©Sören Delclef/AjoinPedia i.s.m. ©AKV De Zwiejtollekes
Extra foto's? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten