Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 30 oktober 2023

Aalst Carnaval - AKV De Zwiejtollekes hield succesvol 3e dartstornooi!

Winnaars Dubbelspel 'Koppels A': Geert Devos & Andy Baetens

AKV De Zwiejtollekes pakken uit met grootse namen!

In Het Volkshuis (Houtmarkt Aalst) kon je zaterdag 28 & zondag 29 oktober terecht voor het 3e dartstornooi.

Zowel 'gevorderden', als 'liefhebbers' konden zich amuseren in het enkelspel (op zaterdag) en bij het dubbelspel (op zondag).
Dit prachtige tornooi kreeg dan ook een grote publieke belangstelling!Jochen Timmermans (voorzitter AKV De Zwiejtollekes):
"Ons 3e dartstornooi mocht rekenen op een ruim deelnemersveld, met enkele klinkende namen die op Belgisch, Europees en zelfs 'wereldvlak' al hun stempel drukten als topspelers.

Het enkelspel werd gewonnen in de A-ronde door Mario Vandebogaerde (gooide ook de meeste 180's).
De B-ronde was voor Gavino Tanckeré ..."


Winnaars 'Enkeltornooi A': Mario Vandebogaerde


Winnaars 'Enkeltornooi B': Gavino Tanckeré


Jochen:
"Zondag was het dubbelspel voor Andy Baetens en Geert Devos in 'Koppels A' (foto's bovenaan dit artikel).

Baetens kreeg ook een prijs voor de meeste ‘180’s’ van het toernooi.
Didier Dujardin en Frank Van Damme wonnen de 'Koppels B' ..."


Winnaars Dubbelspel 'Koppels B': Didier Dujardin en Frank Van Damme


Jochen:
"Met aanwezige namen als Kim Huybrechts, Mike De Decker, Andy Baetens, Geert Devos, Mario Vandenbogaerde, Kevin Van Wauwe, Gavino Tanckeré ... kunnen we als Zwiejtollekes tevreden terugblikken op alweer een geslaagd dartsweekend.
Het vraagt flink wat organisatie, maar het kot zat (nog méér op zondag dan op zaterdag) stampvol.

De 'Zoipbeker' is gewonnen door de gebroeders Verlee.
We danken alle dartspelers en hopen dat we volgend jaar opnieuw een sterk deelnemersveld aantrekken!
Een dikke merci voor de steun van alle sponsors, de hulp van de leden, de mensen van Het Volkshuis en iedereen die zijn steentje bijdroeg tot het welslagen van deze tweedaagse ...
Het plezier om deze prachtige (top)sport te mogen beleven, daarvoor doen we het ook!

Groeten van AKV De Zwiejtollekes!"


Winnaars Zuipbeker:
Sfeerfoto's:


Artikel: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©AjoinPedia: KLIK
Foto's: ©Sören Delclef/AjoinPedia i.s.m. ©AKV De Zwiejtollekes
Extra foto's? KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten