Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 22 februari 2019

Aalst Carnaval 2019 - De Winterfoor is open! 2 weken plezier voor jong én oud!


2 WEKEN WINTERFOOR

Aalst Carnaval 2019 is nu ook 'officieel' gestart met de opening van de Winterfoor!

Van vrijdag 22 februari tot en met zondag 10 maart, geniet je van een variatie van 110 attracties en eetkramen voor groot en klein op liefst 6 pleinen!

• Keizershallen
• Hopmarkt
• Esplanadeplein
• Grote Markt
• Werfplein
• HoutmarktOPENINGSAVOND VRIJDAG 22 FEBRUARI

Wederzijds enthousiasme!

Tijdens een korte speech wees men op het belang voor de foorkramers tijdens de carnavalsperiode in Aalst, en hun onmiskenbare verbondenheid met dit feest en de historische band met de carnavalsstad.
De foorkramers van hun kant vertelden hoezeer zij elk jaar weer uitkeken naar de eerste grote foor van het jaar!

Nieuwe attracties zijn Tiki Party en La Bouée, beiden terug te vinden op de Keizershallen...


De winterfoor 2019 is 'open'!!


OPENINGSUREN

Opm.: Dag van het Kind (donderdag 28 februari): foor is open van 13u tot 22u, tot 18u Prikkelarm (foutje in het schema hieronder)


SFEERFOTO'S


• Lees ook ons eerste artikel (Opbouw Winterfoor)

Reportage: Carnavalaalstkoentje & Silke Hermans

Foto's: ©Silke Hermans

Geen opmerkingen:

Een reactie posten