Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 8 oktober 2021

Aalst Carnaval 2022 - Polar Blocks beloont 5 carnavalsgroepen!

AKV De Lodderoeigen wonnen de Polar Blocks-wedstrijd!

POLAR BLOCKS ALS JOUW 'ISOMO-PARTNER'

Polar Blocks is dé leverancier voor piepschuim blokken en platen in alle maten!

Met méér dan 20 jaar ervaring in het verwerken van piepschuim, is Polar Blocks de ideale partner voor het aanleveren van 100% zuiver EPS schuim.

Polar Blocks verdeelt hoogkwalitatieve producten, zo is elke klant zeker van een topproduct voor het uitwerken van zijn project.
Ook voor creatief advies in het verwerken van piepschuim kan u vrijblijvend terecht.

Bram:
"Mijn betrokkenheid is vooral om een kwalitatief product naar voor te schuiven en dit, samen met onze kennis in de carnavals- en decorwereld, te promoten.
Met onze jaren ervaring in de productie van figuren en decors staan wij als één blok achter deze topkwaliteit!

Niet onbelangrijk is dat de groepen moeten weten dat Polar Blocks piepschuim verdeeld dat geproduceerd wordt in de nabijheid van Groot-Aalst bij de firma Iso Star (in Erondegem). Over 'shop local' gesproken! 🙂
Vele dachten verkeerdelijk dat het van elders kwam...

Tijdens de carnavalsbeurzen 'CarnavalTotal' (organisatie Atelier Sandy en partners) en de 23e Carnavalsbeurs van Aalst (georganiseerd door Carnavalskantine Halle 13) hielden we een wedstrijd waarbij de uitdaging bestond om met zoveel mogelijk leden van je groep op de foto te staan bij onze IJSBEER, dé mascotte van het bedrijf!"


AKV Gebosjt werd tweede in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"We kregen een mooie respons. Omdat CarnavalTotal 2 weekends duurde, konden de groepen zelf bepalen wanneer ze wilden poseren in de tuin.
Over de winnaar bleek er weinig discussie: AKV De Lodderoeigen is een halve eeuw jong en telt een pak leden, die graag op de foto stonden.
Ze ontvingen dan ook de eerste prijs: 1000 euro aan producten van Polar Blocks.

De tweede prijs ging naar AKV Gebosjt: zij verdienden 500 euro aan producten van Polar Blocks...
Derde werden AKV De Sperrezjiekers: 250 euro aan producten van Polar Blocks ligt voor hen klaar én zij poseerden zélfs in kostuum."


AKV De Sperrezjiekers: 3e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"Spannend, maar terecht vierde eindigde AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet, in gezelschap van kandidaat-Prins 2022 Yordi!
Ze wonnen 20 bussen 'PU schuim + pistool'.
De vijfde plaats ging naar AKV De Saazers, goed voor 10 bussen 'PU schuim + pistool'.
Langs deze weg bedanken we alle deelnemers, ook degene die de wedstrijd verder deelden op sociale media..."


AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet: 4e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


POLAR BLOCKS ALS PARTNER

Polar Blocks kiest ervoor om volop te investeren in de carnavalsacademie.

Bram:
"Het partnership met de stad Aalst en de Acadamie voor Carnavalskunsten, bestaat erin dat we hen ondersteunen en sponsor zijn van de piepschuimblokken!

Dit is een bewuste keuze: de toekomst van de isomokunstenaars moet gegarandeerd worden voor de volgende generaties"


AKV De Saazers: 5e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"Op onze website zie je dat alle gekende producten aanwezig zijn, waarmee we u als isomopartner van dienst kunnen zijn!
Maar er is méér, wie klikt ziet ook diverse promoties...

Kortom: een groot aanbod aan standaard blokken EPS 60 en Multilight blokken in grote en kleine formaten, platen in EPS 60 zijn verkrijgbaar in diktes van 2 cm tot 30 cm, maar ook PU-schuimen voor het verwerken en verstevigen van uw creaties hebben we in ons gamma.
Heb je vragen, wenst je info of wil je bestellen? Contacteer ons en we bekijken hoe we u kunnen helpen!

Groeten van het Polar Blocks-team!"


Bram aan het werk als isomo-sculptuurder
••• WEBSITE: KLIK
••• Mail: info@polarblocks.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten