Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 8 oktober 2021

Aalst Carnaval 2022 - Polar Blocks beloont 5 carnavalsgroepen!

AKV De Lodderoeigen wonnen de Polar Blocks-wedstrijd!

POLAR BLOCKS ALS JOUW 'ISOMO-PARTNER'

Polar Blocks is dé leverancier voor piepschuim blokken en platen in alle maten!

Met méér dan 20 jaar ervaring in het verwerken van piepschuim, is Polar Blocks de ideale partner voor het aanleveren van 100% zuiver EPS schuim.

Polar Blocks verdeelt hoogkwalitatieve producten, zo is elke klant zeker van een topproduct voor het uitwerken van zijn project.
Ook voor creatief advies in het verwerken van piepschuim kan u vrijblijvend terecht.

Bram:
"Mijn betrokkenheid is vooral om een kwalitatief product naar voor te schuiven en dit, samen met onze kennis in de carnavals- en decorwereld, te promoten.
Met onze jaren ervaring in de productie van figuren en decors staan wij als één blok achter deze topkwaliteit!

Niet onbelangrijk is dat de groepen moeten weten dat Polar Blocks piepschuim verdeeld dat geproduceerd wordt in de nabijheid van Groot-Aalst bij de firma Iso Star (in Erondegem). Over 'shop local' gesproken! 🙂
Vele dachten verkeerdelijk dat het van elders kwam...

Tijdens de carnavalsbeurzen 'CarnavalTotal' (organisatie Atelier Sandy en partners) en de 23e Carnavalsbeurs van Aalst (georganiseerd door Carnavalskantine Halle 13) hielden we een wedstrijd waarbij de uitdaging bestond om met zoveel mogelijk leden van je groep op de foto te staan bij onze IJSBEER, dé mascotte van het bedrijf!"


AKV Gebosjt werd tweede in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"We kregen een mooie respons. Omdat CarnavalTotal 2 weekends duurde, konden de groepen zelf bepalen wanneer ze wilden poseren in de tuin.
Over de winnaar bleek er weinig discussie: AKV De Lodderoeigen is een halve eeuw jong en telt een pak leden, die graag op de foto stonden.
Ze ontvingen dan ook de eerste prijs: 1000 euro aan producten van Polar Blocks.

De tweede prijs ging naar AKV Gebosjt: zij verdienden 500 euro aan producten van Polar Blocks...
Derde werden AKV De Sperrezjiekers: 250 euro aan producten van Polar Blocks ligt voor hen klaar én zij poseerden zélfs in kostuum."


AKV De Sperrezjiekers: 3e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"Spannend, maar terecht vierde eindigde AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet, in gezelschap van kandidaat-Prins 2022 Yordi!
Ze wonnen 20 bussen 'PU schuim + pistool'.
De vijfde plaats ging naar AKV De Saazers, goed voor 10 bussen 'PU schuim + pistool'.
Langs deze weg bedanken we alle deelnemers, ook degene die de wedstrijd verder deelden op sociale media..."


AKV De Zieke Zjieratten-Twiekierenniet: 4e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


POLAR BLOCKS ALS PARTNER

Polar Blocks kiest ervoor om volop te investeren in de carnavalsacademie.

Bram:
"Het partnership met de stad Aalst en de Acadamie voor Carnavalskunsten, bestaat erin dat we hen ondersteunen en sponsor zijn van de piepschuimblokken!

Dit is een bewuste keuze: de toekomst van de isomokunstenaars moet gegarandeerd worden voor de volgende generaties"


AKV De Saazers: 5e plaats in de Polar Blocks-wedstrijd!


Bram:
"Op onze website zie je dat alle gekende producten aanwezig zijn, waarmee we u als isomopartner van dienst kunnen zijn!
Maar er is méér, wie klikt ziet ook diverse promoties...

Kortom: een groot aanbod aan standaard blokken EPS 60 en Multilight blokken in grote en kleine formaten, platen in EPS 60 zijn verkrijgbaar in diktes van 2 cm tot 30 cm, maar ook PU-schuimen voor het verwerken en verstevigen van uw creaties hebben we in ons gamma.
Heb je vragen, wenst je info of wil je bestellen? Contacteer ons en we bekijken hoe we u kunnen helpen!

Groeten van het Polar Blocks-team!"


Bram aan het werk als isomo-sculptuurder
••• WEBSITE: KLIK
••• Mail: info@polarblocks.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten