Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 21 januari 2019

Aalst Carnaval 2019 - Dj's van de Mert en het Vredeploin brengen ambiance / ook jij kunt meewerken!


DJ'S VAN DE MERT EN HET VREDEPLEIN BRENGEN AMBIANCE!!

De voorbije week hielden de DJ’s van de Mert en het Vredeploin hun jaarlijkse vergadering. 

Naast een gezellig samenzijn is het steeds de bedoeling om de vorige carnaval te evalueren en de volgende driedaagse voor te bereiden.

Vorig jaar draaiden ze voor het eerst op beide pleinen dezelfde muziek. Een beslissing waar vooraf niet iedereen even enthousiast over was, maar nu wel door iedereen als positief geëvalueerd werd. De muziek was overal gevarieerder en de talenten van alle DJ’s werden op deze manier ten volle in de verf gezet. De algemene perceptie van de DJ’s en menig carnavalist was positief. Ze kijken dus tevreden terug op de Carnavalsnachten van 2018.
Om die reden bouwen ze voort op vorig jaar en gaan ze op dezelfde manier te werk.

Het moment waarop elke DJ speelde werd bepaald door trekking, dit doen ze dit jaar niet. 

Ze legden dat dit jaar vast in overleg, zodanig dat de muziek ook echt aangepast is naar het moment dat deze gespeeld wordt en de unieke stijl van elke DJ ten volle tot zijn recht komt.


Met trots kunnen we ook zeggen dat er nieuw bloed ons team komt versterken! 

DJ Quinten (De Salongcarnavalisten) en DJ Bjorn (De Loizemaanen) worden opgenomen in het vaste team.

Zij hebben het voorbije jaar hun inzet en capaciteiten getoond. Daarnaast geven ze ook twee jonge kerels de kans om zich te bewijzen.
Zij nemen dinsdagmiddag op het Vredeplein voor hun rekening en zullen hiervoor een 100% Oilsjterse mix opnemen, op maat van de Voil Jeanetten! Het gaat hier over DJ Zjefken (Yilco, Om & Vedrom) en DJ Matthias (Gekloetj)!

Hierbij de Line-up voor de droi zotte daugen:


STREAMING

Tijdens de carnavalsnachten zullen de mixen ook live gestreamd worden op de radio!

Zo kunnen mensen thuis en op café meegenieten van deze carnavalsmixen. Hiervoor kan afgestemd worden op: Oilsjt Mjoezik, 105.1 FM en www.oilsjtmjoezik.be

Men probeert ook altijd nieuwe liedjes van groepen en carnavalisten aan bod te laten komen.

-> Carnavalisten die dit willen mogen hiervoor altijd hun liedjes mailen naar : pompierdj@onzjier.be

Vandaar worden ze verdeeld onder de DJ’s.


Tot slot wensen men alle mensjen ne mega vastelauved mé veil ammusement, lach, zang, dans en spot!


Reportage: Carnavalaalstkoentje & Perstekst 'DJ’s van de Mert en het Vredeploin'

Illustratiefoto's: ©Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten