Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 26 augustus 2019

Arendcarnaval 2020 - 3 Kandidaten-Prins kregen hun lint op de Avondmarkt!


3 KANDIDATEN-ARENDPRINS

Op vrijdag 23 augustus 2019 kregen, tijdens de Avondmarkt in de Binnenstraat, de 3 kandidaten-Arendprins hun officiële lint!

Voor hen werden het nog spannende uren, want het Arendse bestuur had terug enkele originele opdrachten bedacht...


De avond stond uiteraard in het teken van de nieuwe kandidaten!

Doorspekt met optredens van ex-Arendprinsen en ex-kandidaten, die nog steeds tonen dat ze een hart hebben voor het feest op rechteroever.

Iedereen had zijn supporters mee, het weer was fantastisch en zoals men telkens opnieuw constateert: het Arendse bestuur zorgt voor een énorme beleving!

Kiki, Debbie en Jordy kregen meteen de kans zich te bewijzen voor het grote publiek...


Els (Den Orendsen Berremiejster):
"Naar jaarlijkse traditie worden de kandidaten voor de Arendverkiezing officieel voorgesteld op de avondmarkt.
Op deze avond wordt ook de volgorde van opkomst bij de verkiezing vastgelegd.

Dit jaar startte de avond met een pakkend moment.
Bestuurslid Wim en zijn partner Severine verloren Kayleigh, de dochter van Severine.
Als bestuur werd beslist om de avond te starten met een gedenkmoment, waarop we samen witte ballonnen de lucht in lieten terwijl één van Kayleigh's lievelingsliedjes weerklonk.
Er viel een indrukwekkende stilte onder de aanwezige carnavalisten..."Els:
"Na een optreden van Les Coiffeuses Chanteuses startte de traditionele avond..."


Els:
"Na een schriftelijke proef, waarbij vragen over de arend dienden opgelost te worden, volgenden nog twee praktische proeven.
Plezier en amusement, voor iedereen..."Els:
"Op het einde van de avond eindigde Kiki als eerste gevolgd door Debbie. Jordy werd 'laatste'.
In deze volgorde kregen ze dan officieel hun lint en mochten ze kiezen in welke volgorde te zullen aantreden bij de verkiezing.
Kiki koos nummer 3, Debbie nam de moedige beslissing om als eerste op te komen en Jordy kreeg nummer 2.

Deze avond werd duidelijk dat alle drie de kandidaten over voldoende enthousiasme en supporters beschikken, om er ook dit jaar een geweldig jaar van te maken.
Één ding is zeker 'n Orend leeft!

Succes aan de drie kandidaten,
namens het Orendse Bestier en Den Orendsen Berremiejster!"OPTREDENS

De kandidaten mochten hun campagneliedje brengen...

Ook Arendprins Bram was present... Net als Prins Meyst!
Samen met een heleboel anderen, gaven ze een spetterend optreden...


Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. Den Orendsen Berremiejster

Foto's: ©Silke Hermans, Album? KLIK


Wie is Debbie? Verslag Campagnebal.
Wie is Kiki? Verslag Campagnebal.
Wie is Jordy? Verslag Campagnebal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten