Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

zondag 27 februari 2022

Aalst Carnaval 2022 - Prins Sjalen ontvangt tijdens 'Alternatieve Raadszitting' de sleutels van de cafés!


Sjalen (Karel Van de Winkel), Prinsj van 't Kaffeikescarnaval!

Alternatieve 'Roodszitting' in 't Kapelleke is rijkgevulde avond met Oilsjterse humor!

Het 'maximaal opgekomen publiek' geniet van de sfeer 'gelèk as vroeger'!

De ziel van vastelauved krijgt dan toch kansen op deze 'mini-carnaval'-editie.

Zaal 't Kapelleken, goed voor 200 enthousiaste carnavalisten!
OLG Beiter Jonk Getraad as Deigeniet te Steirven beleefde een topavond!

Met sketches, Mazjoretten, DJ's Lolo & Tom, Iksel hun linjekesafsloitmoment, optredens van Peter Delclef en van Incensum, Bart Marcoen, Kandidoot-Prinsj 2023 Yordi én het 'sleutelmoment' waarbij Prinsj van 't Kaffeikescarnaval 'De Sjalen' voor 3 daugen officieel de Kaffeikesprinsj werd én een 'afterparty', werd het een zéér lange avond die geen seconde verveelde.

Dat dit evenement op amper één dag was uitverkocht, hoeft niemand te verbazen.
Zelfs de 'ervaren, iets oudere carnavalisten' genoten met volle teugen en deze 'Roodszitting' vraagt gewoon om een vervolg...


Een voltreffer zonder voorgaande, die deed denken aan een mix van de échte Raadszitting en de beste 'Oilsjtersen Auved' van het AKV tijdens de Jaarbeurs.

• Sören Delclef was ter plaatse... Hierbij wat sfeerfoto's:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten