Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 2 januari 2020

Carnavalsgroep De Loge verliest voorzitter na moedige strijd!


Voorzitter Dirk was graag geziene carnavalist en levensgenieter!

Peter (schoonbroer, woorvoerder De Loge):
"Beste vrienden, sympathisanten van De Loge, met veel verdriet melden wij jullie dat wij in de nacht van 30 op 31 december afscheid genomen hebben van onze voorzitter Dirk Roelant.

Dirk heeft 2,5 jaar gevochten tegen een hersentumor en  heeft zijn rust gevonden. Dirk leefde graag, een levensgenieter au fond!

Bedankt aan iedereen die deel uitgemaakt heeft van zijn prachtig, maar veel te kort leven. Wij kunnen niet anders dan dankbaar zijn. ♥️"


Dirk werd 55 jaar in oktober.
De afscheidsplechtigheid zal doorgaan in de aula van het crematorium Siesegem, Merestraat 169, 9300 Aalst op zaterdag 11 januari 2020 om 11 uur.
Samenkomst in de ontvangstruimte vanaf 10.45 uur.


We wensen de familie, vrienden en AKV De Loge veel sterkte toe...

1 opmerking:

  1. Veel sterkte gewenst bij dit zware verlies, voor de Loge, maar ongetwijfeld ook voor talrijke mensen uit zijn dichte omgeving.
    Ik hoop dat de Loge de korrozje kan opbrengen om het unieke oeuvre en de fantastische reputatie die hen kenmerkt te blijven brengen in de stoet.
    Hij ruste in vrede, en moge hij mensen blijven bij elkaar blijven verbinden voor de unieke spirit van carnaval die de Loge tussen al de fotokopieën van fotokopieën elk jaar opnieuw kón en dierf brengen.
    Met een bezwaard hart, en met een klein hartje vol hoop dat de Loge moge verder hun eenzame pad te bewandelen in de jaren die komen.

    BeantwoordenVerwijderen