Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 16 februari 2023

Aalst Carnaval 2023 - Prins Yordi pronkt met prachtig kostuum vol eigen accenten!


Prins Yordi laat Aalst en 'De Veirkemert' schitteren!

Traditie van kostuumvoorstelling lokte veel volk naar de Chopin!

Carnavalisten zien laatste 'vraag' beantwoord voor de 93e stoet: "welk kostuum draagt de Prins?"

Wanneer Prins Yordi zondag fier de stoet opent, zal hij pronken met een fantastisch blauwkleurig kostuum met een opvallende halscape en vooral bijzonder mooie accenten...
De Prins liet zijn kostuum in Maaseik bij salons Roger maken, maar het zijn wel degelijk Aalsterse elementen die het sieren!

In het kostuum van Yordi zitten verwijzingen naar zijn campagne (de varkensneuzen en zijn logo) en de nieuwe huisstijl van Aalst Carnaval.
Op de achterkant van zijn kostuum staat zijn prinsenlogo, dat ook verwerkt zit in zijn Nominetten en zijn medaille.
De prinsenhoed van Yordi werd gemaakt door Linda De Waegeneir.


Een fotoverslagje, met dank aan Sören Delclef...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten