Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 16 augustus 2019

Zomer Op De Blog - 'Tes Proeperkes': Ook dit jaar deden AKV De Zjieverleppen opnieuw de toiletten blinken op de Lokerse Feesten!


DE ZJIEVERLEPPEN HIELDEN TERUG DE TOILETTEN PROPER

Eén van de grootste stadsfestivals in ons land is ongetwijfeld de Lokerse Feesten!

10 dagen lang, van 2 tot en met 11 augustus stond deze Oost-Vlaamse stad garant voor (muzikaal) spektakel van (inter)nationaal niveau!
Maar feesten = drinken = 'plasje doen'!

En daarvoor heb je 'WC-madammen en WC-meneren' nodig...

Laat dat nu net dé specialiteit zijn van de  Aalsterse Carnavalsgroep AKV De Zjieverleppen...

Een sfeerverslagje door  Jonas Michiels... 


Jonas:
"Het was opnieuw een topeditie met topartiesten, zoals Oscar And The Wolf, Marco Borsato, Charlotte De Witte, Europe en zoveel meer...
Opnieuw waren AKV De Zjieverleppen 10 dagen lang verantwoordelijk voor 2/3e van de toiletten.
In weer en wind stonden wij terug paraat om tot soms voor 15.000 mensen te zorgen dat zij op een proper toilet konden gaan.

Dit dragen zowel de organisatie van de Lokerse Feesten alsook wij hoog in het vaandel.
Want, uiteindelijk slagen we er elk jaar in om de properste toiletten van alle festivals in Vlaanderen te hebben!"



Jonas:
"Propere toiletten zijn vaak hét gespreksonderwerp als mensen een festival evalueren. Hoe waren de optredens? Hoe was het eten / drinken? En... waren de toiletten 'proper genoeg'?
Laat net dat laatste één van onze specialiteiten zijn.
Vergezeld van een glimlach en een vlot woordje, zorgden we voor tevreden 'klanten', die dan ook opgetogen waren over ons geleverde werk!

Ja, het zijn leuke foto's, die 'groeps-selfies', maar het was hard labeur..."



Jonas:
"Onze slogan is dan ook 'weir zen ni beschomt ver te zergen ver nen proeperen bril onder a kont'😉
Het was dit jaar ook de 45e editie van de Lokerse Feesten.

Wij van AKV De Zjieverleppen willen de organisatie dan ook bedanken voor de kansen die we krijgen en de goede zorgen en... we kijken al uit naar volgend jaar!!"



Reportage: ©Carnavalaalstkoentje & AKV De Zjieverleppen

Foto's: ©Jonas Michiels & AKV De Zjieverleppen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten