Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 1 april 2019

Aalst Carnaval 2020 - Michel Cleemput is de 3e Kandidaat-Prins!


MICHEL CLEEMPUT KANDIDAAT-PRINS 2020

Drievoudig Prins Michel Cleemput laat van zich horen en staat er in 2020! 

Nadat hij vorig jaar in extremis zijn kandidatuur alsnog introk voor 2019, komt Michel Cleemput terug! Met Yvan en Werner staat de teller kandidaten op... 3!


Michel was eerder al Prins van 1971, 1973 en 1978. Een vierde titel zou een ongeëvenaard record zijn!


Michel:
"Alles kan en zal wel degelijk in orde komen en ik voldoe dan perfect aan de voorwaarden om mee te vissen in die grote kandidatenvijver... Nu leek het mij het ideale moment!
Een eer voor mezelf en al mijn fans...

Ik had vorig jaar gewoon meer tijd nodig, vandaar het uitstel... 

En dan steekt het niet op een jaartje.
 

Maar ja, nu wil ik dus wél kandidaat zijn!
Tegen wie zeg je? Yvan en Werner? Da's prima...
Zo zie je maar dat 2020 hét jaar zal worden van de 'oudere jeugd'!
Niet te geloven hé..."


CAMPAGNELIEDJE

De tekst is een idee van Michel zelf...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten