Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 1 april 2019

Aalst Carnaval 2020 - Michel Cleemput is de 3e Kandidaat-Prins!


MICHEL CLEEMPUT KANDIDAAT-PRINS 2020

Drievoudig Prins Michel Cleemput laat van zich horen en staat er in 2020! 

Nadat hij vorig jaar in extremis zijn kandidatuur alsnog introk voor 2019, komt Michel Cleemput terug! Met Yvan en Werner staat de teller kandidaten op... 3!


Michel was eerder al Prins van 1971, 1973 en 1978. Een vierde titel zou een ongeëvenaard record zijn!


Michel:
"Alles kan en zal wel degelijk in orde komen en ik voldoe dan perfect aan de voorwaarden om mee te vissen in die grote kandidatenvijver... Nu leek het mij het ideale moment!
Een eer voor mezelf en al mijn fans...

Ik had vorig jaar gewoon meer tijd nodig, vandaar het uitstel... 

En dan steekt het niet op een jaartje.
 

Maar ja, nu wil ik dus wél kandidaat zijn!
Tegen wie zeg je? Yvan en Werner? Da's prima...
Zo zie je maar dat 2020 hét jaar zal worden van de 'oudere jeugd'!
Niet te geloven hé..."


CAMPAGNELIEDJE

De tekst is een idee van Michel zelf...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten