Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

vrijdag 4 januari 2019

Aalst Carnaval 2019 - Driekoningenfeest zorgt voor ambiance op Statieplein!


DRIEKONINGENFEEST 2019

Vrijdagavond 4 januari 2019, kwamen de carnavalisten samen op het Statieplein voor het Driekoningenfeest.

Doel van de avond? Nieuwjaarswensen uitwisselen en gezellig samenzijn voor publiek en supporters en... de volgorde van optreden tijdens de Prinsverkiezing!
De winnende carnavalsgroepen van 2018 kregen eveneens hun oorkonde.


Recept voor een eerste, geslaagde carnavaleske avond van het officiële programma.

In presentatie van Dirk Verleysen en Filip Van de Winkel en met de vrijwillige inzet van de stedelijke Advisraad Feestcomité i.s.m. de stad Aalst.


MEYST KOOS VOOR NUMMER 2

Kandidaten-Prins amuseerden zich tijdens de proeven!

Al was de ene opdracht moeilijker dan de andere...

Enkele sfeerbeelden...


Meyst won (80 punten, Massi behaalde er 40) en wil als tweede optreden tijdens de Prinsverkiezing.

Massi brengt als eerste zijn show! 
Beiden gaven zelfs op voorhand aan dat dit hun voorkeur was...Nu is het wachten op 26 januari. Dan weten we wie onze nieuwe Prins is!
OORKONDES CARNAVALSGROEPEN 2018

Proficiat aan Geloeif Mè Goed, Krejeis en De Lodderoeigen!

De winnaars in élke categorie kregen een officieel aandenken.

Afsluiter van een fantastische avond Oilsjters amusement!


Reportage: Silke Hermans, i.s.m. Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans & ©Carnavalaalstkoentje / ©koentje75 op YouTube
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK
De DRA-reportage: KLIK


Geen opmerkingen:

Een reactie posten