Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

dinsdag 10 december 2019

Aalst Carnaval - 3e Oilsjters Zangpalois van De Prinsencaemere zal 'Gouden Editie' worden in 2022


Er komt een 3e editie van het Oilsjters Zangpalois

Deze zal doorgaan over welgeteld 3 jaar, in 2022!

De Prinsencaemere:
"Wat we al kunnen meegeven is dat het thema “goud” zal zijn, een gouden editie, dankzij het 50-jarig bestaan van De Prinsencaemere in 2022!
Kan het nog beter? Nog meer ambiance? Nog meer kiekebisj?...
Dat zal moeilijk worden, maar het is een uitdaging die we met veel plezier en motivatie zullen aangaan!
We beloven dat we nog een trapje hoger zullen staan!

We houden jullie zeker op de hoogte in de komende maanden, want ook jullie inbreng is belangrijk!
Volgend jaar verwelkomen we jullie terug in CC De Werf voor onze Revue die doorgaat op vrijdag 27/11/'20, zaterdag 28/11/'20 en zondag 29/11/'20.

Bedankt voor jullie enthousiasme bij het voorbije Oilsjters Zangpalois!
Bedankt voor de positieve commentaren.

Groetjes,
De Prinsencaemere"Bron: De Prinsencaemere: KLIK
Artikel Oilsjters Zangpalsois 2019: KLIK
Foto's: ©Cris De Wolf & Carine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten