Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 10 februari 2020

Aalst Carnaval 2020 - Oilsjters sentiment en veel goede muziek op 3e editie Oilsjt Zingt!


Oilsjters sentiment en veel goede muziek op 3e editie Oilsjt Zingt!

De 3e editie van Oilsjt Zingt op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 in Carnavalskantine Halle 13 was een groot succes!

Bart Marcoen en Chris Boone presenteerden de avond, waarbij Johnny Marcoen, Patrick De Neve, Yvan De Boitselier, Hendrik Daelman, Kris De Poorter, Guy Walgraef, Antoine Van der Heyden, Michel Heck, Pascal Solemé, Enrico Le Clair, Clark Van Mere, Freddy Neirinckx, Peter Vereecken, De Jefkes van Sint-Anna en Werner Kinoo enkele van hun oude liedjes vanonder het stof haalden.

Frank Van Rymenant ondersteunde zaterdagavond verschillende liedjes en op zondag was ook Bart Van den Neste aanwezig.

Bij het bestellen van de toegangskaarten moest men een favoriet nummer opgeven. 'Men Ieneg Oilsjt' van Odilon Mortier kwam hierbij als meest gekozen nummer uit de bus. 

• Sören Delclef en AjoinPedia waren ter plaatse en bezorgden ons dit mooie sfeerverslagje...




Reportage: & Foto's: ©Sören Delclef / ©AjoinPedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten