Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 30 mei 2024

Aalst Carnaval 2025 - Droeven Badmoesj liet publiek en fans genieten van unieke 'Badmoesj-TD'!

Droeven Badmoesj TD in nostalgisch kader van 't Kapelleken

Zaterdagse TD met vele lokale optredens, sfeer en ambiance

De carnavalswereld leeft toe naar 19 oktober: de Verkiezing van de 71e Prins Carnaval!
Droeven Badmoesj:
"Zaterdag 25 mei hield ik mijn Campagne TD, met Oilsjterse nostalgie en lokale vedetten en DJ's (van 16u tot 2u 's nachts).
Daarbij kreeg iedereen ook de kans om mee te doen en te genieten van urenlang plezier en amusement 'gelek as vroeger'!

Een TD komt van 'Thé Dansant', of een 'danspartij' die vroeg (namiddag al) begint.
Je kon dus dansen, maar ook evengoed aan tafel blijven zitten bij een drankje én een hapje (afhankelijk van het uur: eclairs, chips, broodjes, een droge worst) ...
Verder was er de onthulling van mijn campagneaffiche.

Werner Kinoo deed de presentatie en de bedoeling was om de sfeer van de ooit zo beroemde TD's terug tot leven te brengen (i.p.v. een campagnebal te geven).
Bart Marcoen schreef na mijn eerste liedje (voorstelling), nu ook de prachtige nieuwe tweede 'hit'!

Het gaat over een plaats die bij ons allen nauw aan het hart ligt, waar 'den Tettentoeren' en Dirk Martens staat, het stadhuis en de Borse van Amsterdam.
Ik ga létterlijk én figuurlijk 'Nor De Mert'.
Zowel de Grote Markt als place to be, als de 'Zauterdagmert' spelen de hoofdrol.
Er hoort zelfs een heuse videoclip bij!"


CampagneliedjeDroeven Badmoesj:
"Carnaval is plezier, daar draait het om.
We hebben 3 fantastische medekandidaten en hopelijk kunnen we samen iets neerzetten op 19 oktober, op de ... Groeite Mert!
Een campagne is niet alleen amuseren, maar ook 'werkendag': fysiek repeteren, je moet wat podiumervaring opdoen, ideeën verzamelen, overleggen ...

Maar ook het 'koppeke' erbij houden: studeren voor de vaste proef is niet te onderschatten.
Je bent kandidaat en dan ga je ervoor.
Iedereen wil dat goed doen richting de Kiezink, ik ook!
Je wilt Prinsj worden van deze schone stee, da's de droom van mijn mede-kandidaten én ook die van mezelf!

Wat mag je nog verwachten van mij?
Op zondag 8 september in 't Capucientje organiseren we een Vlaamse Kermis.
Ideaal voor jong en oud, gezinnen, mijn fans, fans van gelijk wie ...
Want we gaan er een gezellig evenement van maken, met ook volksspelen en veel meer!

Alvast bedankt aan iedereen die me steunt!
Ook bedankt voor wie hier aanwezig was, we bleven 1973 (mijn geboortejaar) trouw, dat is de 'rode' draad door de campagne.
Wie goed oplette zag de Prins van 1973, Michel Cleemput, een klein rolletje spelen vandaag ...

Groeten van Droeven Badmoesj, eire Kandidoot-Prinsj 2025!"


Sfeerbeelden
Reportage: ©Team Carnavalaalstkoentje i.s.m. ©AjoinPedia
Foto's & Filmpjes: ©AjoinPedia

Geen opmerkingen:

Een reactie posten