Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

donderdag 20 juni 2024

Aalst Carnaval - Carnavalswereld verliest William Van den Steen!

Voormalig FC-lid William Van den Steen is overleden

William was jarenlang afgevaardigd door zijn partij SP.A (later 'Lijst A', nu opnieuw gefusioneerd tot Vooruit) als lid van de Adviesraad Stedelijk Feestcomité.

William (°26/09/'55 - †14/06/'24) was actief in het Feestcomité van 1999 tot 2022.

Dat comité heeft, naast haar adviserende rol, als hoofdtaak om carnaval mee te helpen organiseren.
Deze groep vrijwilligers zet zich ook ten volle in voor het welslagen van het Sint-Maartensfeest in november.


Vooruit Aalst postte op haar profiel:
"Met groot verdriet nemen we afscheid van William Van den Steen, een dierbare vriend en gewaardeerd lid van het Feestcomité.
Onze oprechte deelneming gaat uit naar zijn familie en vrienden.
William, het ga je goed hierboven.

Rust in vrede."
🍀


William was, net als zijn collega's, graag gezien tijdens de vele bezoeken van het Feestcomité aan o.a. de woon- en zorgcentra & de scholen.

Daar brengt het Feestcomité, samen met andere carnavalisten en Prins Carnaval, een rijkgevuld programma vol plezier en amusement..


Maar of het nu kinderen zijn, of de oudere zorgvrager, telkens beleeft men de unieke carnavalssfeer én tovert men een lach op het gezicht van zij die de toekomst of het verleden zijn van Oilsjt Carnaval!

Het rouwbericht ...


De uitvaartdienst voor William vond plaats op zaterdag 22 juni 2024 om 11u in het crematorium te Aalst.

Veel sterkte voor de familie, vrienden, kennissen en de carnavalswereld ...


Foto's met dank aan o.a. Tineke De Potter en Patrick De Boeck

Geen opmerkingen:

Een reactie posten