Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 11 november 2011

Nederlandse 'Carnavalsbeweging' haalt Prins Kristof aan in artikel rond 'internationale rel'!

Met enige verwondering stelde ik het volgende vast: Eén van de foto's van Carnavalaalstkoentje werd gebruikt voor een 'bijzonder' Nederlands artikel waarin Prins Kristof vermeld, afgebeeld en aangehaald werd!

Carnavalaalstkoentje distantieert zich volledig van de inhoud van het artikel maar ik haal het aan omwille van gebruik van mijn beeldmateriaal én vermelding Prins Kristof!

'Virtuele Zuipkeet voor de Nationaal Realistische Psychedelische Carnavalsbeweging De Pozzebocken', zo heet het 'internetplatform' dat met één van mijn foto's van Prins Kristof uithaalt naar een zogenaamde 'Diplomatieke Rel' tussen Nederland én België.

Overgenomen van
http://pozzebocken.com/?p=6312:

"AMSTERDAM – Tussen Nederland en België dreigt een nieuwe diplomatieke rel. De CEO van de Belgische multinational Nominette©®™ hekelt via de internationale media de buttonontwerpers van De NRPCV de Pozzebocken.

“Hebben jullie vroeger op school soms nooit iets geleerd over het plagiaat beginsel?- Vraagt de CEO zich hardop af.

Premier Rutte reageert fel op deze oorwassing. “Ze moeten er in Vlaanderen niet van opkijken als we behalve de Hedwigepolder binnenkort heel Belgie onder water zetten.”

Hier volgen enige fragmenten uit de passage uit de brief van de Multinational Nominette©®™:

Allereerst hoop ik dat u, net zoals wij, heeft genoten van het Aalster Carnaval 2011.
Van Prins Kristof hebben wij een button ontvangen waarop uw website www.pozzebocken.com staat vermeld. U maakt hierop onrechtmatig gebruik van onze geregistreerde merknaam Nominette.
Ik verzoek u dan ook vriendelijk om deze naam voortaan achterwege te laten anders zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen.

De raad van 11 van de NRPCV de Pozzebocken gaat op 11-11-11 tijdens de bijeenkomst in sociëteit De Kring stappen ondernemen tegen de multinational.

Uit recent radioisotopisch meetononderzoek blijkt namelijk dat de button stamt uit 1919, precies 1 jaar voordat het bedrijf Nominette werd opgericht.

Tegen de afvallige Prins Kristof wordt hoogstwaarschijnlijk een zaak aangespannen door de Nationaal Realistische Raad vanwege inbreuk op en verraad van de internationale Carnavalsgedachte"


Einde citaat!
In Nederland is 11/11/11 ook de startdatum van het Carnavalsseizoen.

Bij dit artikel werd één van mijn foto's (Carnavalaalstkoentje) geplaatst (zonder toestemming te vragen deze foto te mogen gebruiken).
Bij de foto stond ook de tekst:
'De afvallige verrader Prins K in betere tijden'
en 'Foto NRPP'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten