Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 28 november 2011

Wie wordt Prins 2013? Neem deel aan de unieke Préselectie!

Omdat er de jongste jaren een -op z'n minst- merkwaardige terugval is in het aantal kandidaten-Prins, lanceert men een nieuw initiatief om Aalstenaars warm te maken voor deze 'droom'!

De selectieproef zal doorgaan op zaterdag 21 Januari 2012
In de zaal van Bowling The New Cat.
Adres: Vredeplein7 - 9300 Aalst



De voorwaarden zijn:
- Oilsjteneer zijn!
- Kunnen playbackzingen! 25 % v/d punten
- Maar vooral een simpele moppensketch kunnen brengen! 50 %
- Gemakkelijke schiftingsvraag kunnen oplossen! 25 % v/d punten

De Jury bestaat uit onpartijdige Vlamingen.
Dit evenement is een kans om gemakkelijk 500 euro te winnen
En de besten krijgen EEUWIGE ROEM op internet!!!

Meer info via:
http://www.oilsjt.be/depreformosje/index.htm

Een trotse Prinsj Chris Boone (Den Boein) in 2010: de laatste Prins die verkozen werd door een verkiezing met méér dan één kandidaat.
In 2011 werd Kristof Prins en in 2012 wordt Stephanie de eerste Vrouwelijke Prins!
Kristof bracht een schitterende show en ook Stephanie vervult haar taak als kandidate-Prins met glans.
Twee waardige Prinsen (of voor Stephanie Prins in wording), maar wel telkens zonder tegenkandidaat tijdens de Verkiezingsavond!

Voor 2014 zouden er -merkwaardig genoeg- wél al 3 Kandidaten zijn:
http://carnavalaalstkoentje.blogspot.com/2011/10/al-3-kandidaten-voor-prins-carnaval.html
(Carnavalaalstkoentje, Prins den Boein 2010)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten