Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer stelde zich voor als Kandidaat-Prins Aalst 2025! // Ook het andere carnavalsnieuws zijn we niét vergeten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

woensdag 15 februari 2017

Aalst Carnaval 2017: De Dopen - Doop AKV Tisj!

Foto's & Filmpje: ©Patrick De Boeck: Doop Tisj 2017

DOOP AKV TISJ

De laatste 2 weken voor Carnaval, staan niet alleen in het teken van de nodige 'afwerkingsstress', er mag ook al eens stevig gefeest worden!

Eén van de jaarlijkse tradities is de doop van de wagens!

Carnavalaalstkoentje & Patrick De Boeck zullen ook dit jaar alles eraan doen, om zoveel mogelijk aanwezig te zijn...

Op zondag 12 februari: de doop van 20 jaar AKV Tisj!




Voorzitter Bart:
"AKV Tisj viert dit jaar hun 20 jarig jubileum.
Het hoogtepunt van het carnavalsjaar moet nog komen, maar Tisj kan al terugkijken op een heel druk jaar.
Zo deden we een gooi naar het maken van de verbrandingspop, deden we met Fjankie mee aan de verkiezing van Prinsj kantin, brachten we ter gelegenheid van hun 20 jarig bestaan linjekes uit en werd de goed doel actie gelanceerd: 'Een Hert Ver Oilsjt'..."



Bart:
"Met deze goed doel actie willen we geld ophalen voor CAR De Hert.
Dit door zoveel mogelijk bekende mensen te laten tekenen op een houten plankje. Al deze gehandtekende plankjes worden later verwerkt in een tafel. Deze tafel zal dan verkocht worden aan de hoogste bieder. De opbrengst wordt dan integraal aan het goede doel geschonken."



Bart:
"AKV Tisj loopt met het nummer 74 in de stoet en hoopt met hun thema 'Men hert, weer een café toe op de mert', te scoren bij de middelgrote groepen."


Voorstelling  'Een Hert Ver Oilsjt': KLIK
Thema: KLIK




Met dank aan AKV Tisj!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten