Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

dinsdag 14 februari 2017

Wadesdavoriet 2017 - Temptation Oilsjt stelt zijn koppels en verleiders voor: het Grote Overzicht!

DE KOPPELS

Michel en Gina

Dit bekend koppel is er gerust in. Ze zijn gelukkig getrouwd. Gina is gelukkig, Michel is getrouwd. Ze zijn van principe: 'Als je zo lang samen bent, heb je op een ander niets te zoeken'. En toch, als er ene vrijgezel naar Gina lonkt, heeft hij van Michel 'nen toek op zen bakkes'. Gaat Michel zijn kalmte kunnen bewaren, wanneer de vrijgezellen avances maken?


Jenny en Patrick

Jenny's bijnaam is 'Duracelleke'. Dat zegt voldoende, de vrijgezel die een kans bij haar waagt moet over een heel goede conditie beschikken. Patrick is de rust zelve, maar wees gerust, als hij een schoon mokke ziet passeren heeft hij het gezien. Gaan ze elkaar trouw blijven, of gaat iemand uit de bocht (figuurlijk dan)?


Joerie en Nina

Dit jonge koppel is de nodige Temptation wel gewend. Als kandidaat-Arendprins vallen de vrouwen voor Joerie's voeten, maar Nina stuurt ze wandelen. Hun relatie is betonijzersterk. Zij zien het Temptation gebeuren als een vakantie, om te feesten en uit de dagelijkse stress weg te zijn.


Talia en Aiko

Beauty en het beest. Hun liefde voor mekaar is onvoorwaardelijk en de vonken vliegen eraf als ze bij elkaar zijn. Mocht het toch fout lopen tijdens Temptation Oilsjt, is snapchat de eerste getuige van het voorval. Beide zijn verslaafd aan moderne sociale media.


Fenly en Davy

Deze twee geile wezens hebben elkaar 2 jaar geleden leren kennen in de groep en sindsdien vormen ze een superduo. Een eerste hoogtepunt kwam op de eerste wadszatfuif, waarop Davy een huwelijksaanzoek deed met een prachtige serenade. Temptation Oilsjt is hun laatste relatietest of ze elkaar trouw kunnen zijn. Maar als er bedrogen wordt, dan zal het eerder met Jupiler of cava zijn.


Shana en Nick

Shana, de dochter van de Mil 'er is bedroeigen op groeite school', heeft in Nick de ware liefde gevonden. Nick, feller dan om het even welke vrijgezel, is er gerust in en hij is in een relatie de trouwheid zelve. Maar zal dit ook zo zijn, als Nick in een caféke op het Vredeplein zit en Shana op een pompier op de markt of zal er op grote schaal bedrogen worden?


Aissa en Kimberley

Een supersociaal koppel dat iedereen aan het lachen krijgt. Ze zijn nog maar enkele maanden samen, maar hun relatie zit goed.
Door het hoge libido van Aissa zegt hij wel geen nee tegen triootjes, maar kimberley bedriegen, waar ze niet bij is, zal hij niet doen.Ruben en Steffi

Ruben en Steffi vertrouwen elkaar voor de volle 110%. Maar gooit de zware dronk van Ruben roet in het eten? Of misschien maken ze de eerste Oilsjt Temptationbaby?


Inge en Jens

Zijn eind vorig jaar getrouwd en hebben net een huis samen volledig gerenoveerd. Jens kan dus meer dekken dan alleen het dak. Inge laat het hele gebeuren rustig op zich afkomen.


Yannick en Chayenne

Yannick en Chayenne hebben al enkele jaren een serieuze relatie. Door hun natuurlijke schoonheid krijgen ze tijdens het uitgaan de nodige aandacht. Tot nu hebben ze de verleiding steeds kunnen weerstaan. Lukt dat ook op 26 februari?


Davy en Lynn

Nog een koppel dat elkaar gevonden heeft in de groep. De eerste keer dat Davy, de isomosnijder van de groep, Lynn zag, was hij verkocht. Samen kunnen ze de wereld aan. Kans is miniem dat één van de twee iets fout doet. Maar je weet nooit.


Naomi en Johan

De loyale Naomi hoopt dat Johan klaar is voor de volgende stap, maar kan Johan zijn warm bloed in toom houden. Of begaat hij toch een scheve winterschaats?


Melissa en Didier

Zolang de bar open is, is er voor hun geen probleem en houden ze zich niet met verleiders bezig. Als zij Temptation Oilsjt zonder misstap overleven, vraagt Didier zijn Melissa misschien wel ten huwelijk.


VRIJGEZELLEN

Geen Temptation zonder vrijgezellige verleiders. Deze hunken en bikinibabes jagen de temperatuur de hoogte in!

Glenn


Deze adonis traint zijn lever iedere dag. In het weekend is hij overal te vinden. Dag nadien moet hij wel enkele hulplijnen inschakelen om te weten wat hij de nacht ervoor uitgespookt heeft.


Jordi

Het stille type. Naar eigen zeggen maakt dit hem nog begeerlijker. Gaat bijna iedere dag van grond. Bijna maandag, bijna dinsdag, bijna woensdag, bijna donderdag, vrijdag is een rustdag, bijna zaterdag en bijna zondag.


Lincy

Lincy een mooi 'next door meisje', dat alle mannenharten sneller doet slaan. Wees echter opgelet, deze kampioene judo, slaat mannen met ongepaste avances het ziekenhuis in.


Sharry

Alles dat in de buurt van deze vurige vlam komt smelt weg, tot zelfs de diepvriezer toe.
Als ze naar je kijkt sta je helemaal (ver)stijf(d).Jelte

Aan seksappeal geen gebrek. Zijn sterkste punt is droge humor. Heel droog, droger dan de saharawoestijn. Vol zelfvertrouwen en met een zak pindanootjes gaat hij naar Temptation Oilsjt.


Vera

Deze klassedame heeft ervaring zat en lust wel een groen blaadje. De vrouwen van de koppels gaan hun man goed in het oog moeten houden, want eens deze tijger los, is er geen houden meer aan.


Jordy

Deze casanova heeft het allemaal. Een gespierd lichaam, een tandpastawitte lach, enorm veel humor en borsthaar met hopen. Een blik in je ogen en je bent verkocht.


Bryan

Nog een stiller type, maar je weet wat ze zeggen: stille waters diepe gronden. Dit maakt hem mysterieus en nog verleidelijker voor het vrouwelijk schoon.


Keanan en Thieben

Deze twee jonge broers zijn de jongste generatie verleiders. Ondanks hun jonge leeftijd zijn deze twee de gevaarlijkste verleiders om je vrouw kwijt te geraken. Ze winden je rond hun vinger in enkele seconden. De toekomst is verzekerd


Derek

Laatste maar niet de minste vrijgezel. Deze Brad Pitt dubbelganger is een echte vrouwenmagneet. Of toch daar droomt hij over. Slaagt hij erin om tijdens Temptation Oilsjt zijn eerste prooi te kunnen verleiden zonder chloroform te gebruiken? Of gaat hij terug naar huis met twee blauwe ogen.


STOETLIEDJE• Meer over de wagen, uitvoering... KLIK

Met dank aan AKV Wadesdavoriet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten