Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

vrijdag 10 februari 2017

Hobbyfotograaf Patrick De Boeck steunt 3 goede doelen door verkoop carnavalslintjes!


LINTJES VOOR GOEDE DOELEN

Carnavallintjes verkopen voor 3 goede doelen?

Met die gedachte probeert Patrick De Boeck, de zowat beroemdste hobbyfotograaf van Aalst iedereen te overtuigen een setje te kopen!


Patrick:
"De lintjes zijn opnieuw een ontwerp van Ollie Hendrickx!
Hij tekende het uit, zetten het in kleur en het stelt me voor zoals de meesten me kennen: scherpe blik en met het fototoestel op zoek om de juiste foto te nemen.

De setjes worden verkocht in 3 kleuren.
En... bij élk setje zit een tombolaticket!"Patrick:
"De volledige opbrengst gaat naar 3 goede doelen!
Dat zijn: VZW Goede Wil, die ik vorig jaar al heb gesteund met mijn 1ste linjeke.
VZW Parol, waar ik al ongeveer 5 jaar vrijwilliger ben.
En Katthy De Reuse (lid van AKV Oeverboeft) Ze is kapster en vorig jaar is haar kapsalon in Hofstade uitgebrand.

Eén setje van 3 lintjes kost 8 euro, maar je steunt er anderen mee!"


WIE ZIJN DE GOEDE DOELEN?


3 Goede Doelen, 3 verhalen

Patrick:
"Vorig jaar heeft de actie (toen één lintje voor één goed doel)  2400 euro opgebracht. VZ Goede Wil was uiteraard enorm tevreden!
Die zijn gehuisvest in de Dokter De Moorstraat aan de Heilig Hartkring.
Ze verkopen tweedehandskledij, meubelen enz.. aan spotgoedkope prijzen voor mensen met weinig inkomen, en geven ook regelmatig aan mensen met heel lage inkomens gratis spullen weg.
Het is niet alleen tweedehands, maar ze krijgen ook spiksplinternieuwe kledij, schoenen enz... uit winkels hun stock.

Niet uitsluitend mensen met lage inkomens kunnen daar terecht, maar iedereen.
Ze houden ook 2 keer in het jaar een stockverkoop en jaarlijks een eetfestijn in kasteel De Rozerie. De oprichtster is mevrouw Ghie Ceule (zie foto)."Patrick:
"VZW Parol, waar ik al ongeveer 5 jaar vrijwilliger ben.
VZW Parol is een buurtwerking, waar bv. mensen die niet zo goed hun weg weten in de sociale samenleving i.v.m. administratie en dergelijke, bij de 2 verantwoordelijken (Lander en Liesbeth) terecht kunnen voor meer informatie, en die hen eventueel ook verder helpen.

VZW Parol is ook bekend voor het 'Ontbijt met een ei', die sinds vorige maand weer maandelijks wordt gehouden in het sociaal restaurant van Ontmoetingshuis De Brug.
Voor maar 3,5 euro voor volwassenen, en 2,5 euro voor de kinderen, heb je een uitgebreid ontbijt. Dranken zijn aan zeer lage prijzen. Koffie en thee zijn gratis te bekomen.
De bedoeling is op termijn weer een buurtcafé te hebben, zoals tot midden vorig jaar Kaffee Plastiek op de oude Tupperware site het geval was. Ze organiseren ook jaarlijks een buurtfeest eind juni."Patrick:
"Derde goede doel is Katthy De Reuse (lid van AKV Oeverboeft).
Ze is kapster en vorig jaar is haar kapsalon in Hofstade uitgebrand.
AKV Oeverboeft heeft me met mijn verjaardagsfeestje vorig jaar enorm geholpen, waarvoor ik hen nog steeds zeer dankbaar ben, en daarom doe ik dit terug!"


TOMBOLA


Iedereen die een set lintjes koopt, maakt kans op ... een leuke tombolaprijs!

Patrick:
"De tombolatrekking zal eind april doorgaan in Het Volkshuis op de Houtmarkt, en er zullen zo'n 25 tot 30 prijzen worden verloot.
De hoofdprijs is dus die porseleinen kom en dat sierglas van Val-Saint-Lambert geschonken door Antiek Oud Aelst, ter waarde van 150 tot 200 euro.
Er zijn al verschillende waardebons, waaronder 3 van VIVA LA VIDA juwelen en mode-accesoires. Ook een waardebon van Victoria - juwelen enz..."Patrick:
"De lijst met de winnende tombola-nummers zal op mijn facebook verschijnen, maar er zullen ook hier en daar lijsten uithangen, zoals in Halle 13, Het Volkshuis, café De Club enz...
Veel succes, maar vooral: weet dat je een uniek setje lintjes verzameld én tegelijk liefst 3 goede doelen steunt!"


*WIE z'n lintjesverzameling wil uitbreiden en tegelijk Patrick & (vooral) z'n goede doelen wil steunen, kan een setje lintjes kopen bij hem.
Patrick is aanwezig op de Nacht van Oilsjt Mjoezik!*

Geen opmerkingen:

Een reactie posten