Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! Daar treed men 'bij toeval' op van oud naar jong: Johan, Peter, Karel & Seppe! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! Wadesdavoriet gaat naar de Middelgrote Groepen! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! De creatieve foamontwerpers (Marion Hoop Design, Foamcreations en Creafoam) doen gezamenlijke oproep aan de carnavalsgroepen 'te lande': "Nog geen foamontwerp besteld? Wacht niet te lang!" // Steve van Carnavalskantine Halle 13 nam afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Ook afscheid, maar dan van (carnavals)café 't Ajuintje: Bart & Nicole gaan op pensioen! // Na een prachtig Arendcarnaval met Nico 'Poppe' Leo als 40e Prins, stelt Kim zich voor als Kandidoot-Orendprinsj 2025! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Op de blog (of 'Blog 2') kun je urenlang terugbladeren! // Volg ook het YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes & de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! Met reeksen als 'De 94e stoet in beeld' & (na de zomer) 'Groepen in de Kijker' bij ons & 'Kendje Teis Eireken Nog?' & 'Da woren toiden ...' bij AjoinPedia! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval': aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!

maandag 22 oktober 2018

Campagnebal Kandidaat-Prins Meyst ver 19 - Het Sfeerverslag!


CAMPAGNEBAL MEYST 19

Onder ruime publieke belangstelling, mocht Meyst als 1e van de 2 officiële Kandidaten-Prins 2019, zijn Campagnebal geven!

Meyst maakte er een 'Witter As Wit Foif' van in zaal De Burcht!
Een 'blanco succes' tot de vroege uurtjes...

Silke bezorgde ons een sfeerverslagje...

CAMPAGNELIEDJEBart De Meyst:
"Ik ben fier en trots dat er zoveel volk aanwezig was en dat ze zijn 'blijven plekken'.
Alles witter as wit!
Mijn 'strafblad' ook en dat was mede de aanleiding van dit idee...

Ik heb veel wit gezien in de zaal, den enen al wat origineler dan 'n anderen, maar ik ben blij dat de oproep tot 'wit' goed werd opgevolgd.
Ik moet langs deze weg ook nogmaals iedereen bedanken!
Alleen is maar alleen en zonder sponsors en vele vrijwillige handen was dit onmogelijk. Daarom ga ik geen namen noemen, om niemand te vergeten... Maar vanaf de opbouw, tot de opkuis: zonder hulp zou het onmogelijk geweest zijn!

Ze zeggen altijd dat zo'n bal een mooie repetitie is voor de kiezink, maar als dat zo is, dan ben ik trots op al mijn supporters!
Eén voor één mensen waarvoor ik mijn best blijf doen.
We gaan nu de laatste fase van de campagne in en wees gerust, we zullen nog veel... 'blijven plekken'!!


Eire kandidoot, Meyst vér 19!"


GASTOPTREDENS

Arendse Kandidaten & Arendprins De Voegel


Kandidaat voor Stad Massi & Prins Alex


CAMPAGNEAFFICHE


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's en Video: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK
De DRA-reportage: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten