Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

woensdag 19 december 2012

Vriendschap tussen Carnavalsgroepen Schiefregt'Oever en Bedesterd bekroond met tof liedje!Twee Aalsterse Carnavalsgroepen, Schiefregt'Oever en Bedesterd kunnen al een tijdje goed met elkaar opschieten en dat resulteerde in een tof liedje met bijhorende videoclip!

Opvallend is dat een dame (Katrien D'Hondt) hier haar schouders onder stak!
Katrien is de vrouw van 'De Jona', één van de boegbeelden bij SRO én Jona was in 2012 nog kandidaat-Arendprins.

Carnavalaalstkoentje:
"Tof clipje!. Eerlijk gezegd: leuk dat Oilsjterse groepen eens samen iets brengen. Kun je me anders eens wat uitleg geven: hoe kwam men / je op het idee hiervoor?"

Katrien:
"Awel, we komen al een hele tijd als groep 'goed overeen' met Bedesterd en ze bouwen ook een stuk van hun wagen bij ons in de hallen.
Jona had samen met Sylvester, Joris en Robin het idee om dus een liedje te maken dat met carnaval gedraaid kon worden als ambiance nummertje. Sylvester had het liedje van 'Nicki Minaj - Pound The Alarm' gevonden en de bedoeling was dat de jongens er samen een tekst op gingen schrijven.
Maar omdat Jona weet dat ik graag schrijf en dat ik toch in het verleden al enkele leuke liedjes heb geschreven voor trouwers, wou hij mij ook eens laten schrijven."


(©Carnavalaalstkoentje: Bedesterd 2012)

Katrien:
"Uiteindelijk zijn dan enkel de eerste twee zinnetjes aangepast naar Schief en Bedesterd en is de rest mogen blijven zoals het was.
Zelf ben ik niet zo een goede zangeres, maar ik vond het wel super leuk dat de jongens mij mee gevraagd hadden om in te gaan zingen!
Jona zingt trouwens ook mee. Ik zing samen met Anissa de achtergrond-stem omdat ik het liedje eerst volledig heb ingezongen, zodat de jongens daarop konden verder gaan!
En de jongens die namen dan de strofen voor hun rekening, elk een stukje, het stukje van 'Schief', 'pintje', 'Bedesterd', 'pompier' zingt Jona
Het was dus ook een verrassing voor de andere leden van beide groepen, maar ze zijn allemaal enthousiast!
Met dank aan Joris Van Vaerenbergh, Jonathan Vlassenbroek, Robin Meert en Stijn Degroeve voor de medewerking. En 'anderen', mocht ik iemand vergeten zijn."


Bedankt Katrien voor je reactie!

Carnavalaalstkoentje leverde enkele foto's voor het clipje

(©Carnavalaalstkoentje: Schiefregt'Oever 2012)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten