Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zondag 3 februari 2013

AVP filmt al 26 jaar de stoet!

(foto ©Carnavalaalstkoentje met Freddy Herssens)

Als straks de 85e carnaval z'n hoogtepunt bereikt, zal AVP (Aalsterse Video Productie) voor de 26e keer al zorgen dat Aalst Carnaval een gekoesterd aandenken mag worden!
Freddy Herssens en z'n team hebben deze vzw ooit opgericht met als doel
"het in beeld brengen van Aalst Carnaval."

(sfeerfoto Carnaval 1989)

DVD
Naast de carnavals-DVD, werkt men al een aantal jaar actief mee aan het live-verslag uitbrengen van de stoet of het beeldverslag maken voor diverse media.
Ze noemen zichzelf 'idealisten' want in weer en wind -en al voor de 26e(!) keer- zullen ze dit realiseren!

VIDEOMANIE
Nochthans is 'AVP' niet de eerste benaming, want in 1988 startte men onder de noemer 'Videomanie'!
Toen met de VHS-videocassettes.

(sfeerfoto Lotjonslos 1992)

Zelf heb ik trouwens de volledige reeks!
Voor wie ook graag de prachtige DVD's van Aalst Carnaval wil kopen, kan steeds terecht via
info@avpaalst.be

Of de website:
http://www.avpaalst.be/
Daar staat binnenkort ook info over het live meevolgen van de Zondagstoet!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten