Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // De carnavalsstoet was van uitmuntend hoog niveau! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel'! // Aalst Carnaval 2024 was een plezante, vrij rustige editie! // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Stoetfilms vanaf 2010! // Nico Poppe Leo is de 40e Arendprins! // Peter Van Keer & Seppe Baeten stelden zich voor als Kandidaten-Prins Aalst 2025! Binnenkort volgen Johan & Sjalen nog! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 13 december 2013

Ajoin Music 2013-2014 officieel van start! Binnenkort 'Ajoin Music TV' / Nacht van Ajoin Music op 15 februari 2014!

(Foto's ©Carnavalaalstkoentje / Filmpjes ©koentje75 op YouTube)

In het prachtige kader van 'Kaai 17' en onder de ruime belangstelling van genodigden, de politieke macht, de 'carnavalsnotabelen' en de Pers werd (ook live via 107.8 FM) Ajoin Music 2013-2014 gelanceerd!


Het 'moederbedrijf' achter Ajoin Music, City Music, bestaat 10 jaar en kan zich in de radiowereld profileren als een groeibedrijf!
Iets wat in deze tijden hoogst uitzonderlijk is.


Een deelsegment dat een ongelofelijk succes is, noemt...
'Ajoin Music'!

Deze 'Oilsjterse Carnavalsradio' is begonnen aan 'Seizoen 8' en zag z'n marktaandeel stijgen tot 'euforische cijfers'!
De mix van 'carnavalshits' en 'reklammekes' is al jarenlang het 'gouden ei' voor deze zender!
Om er nog nieuwe 'reklammekes' bij te krijgen, moet je snel zijn. Want de advertenties raken vlot ingevuld!


KICK-OFF

Niemand minder dan burgemeester Christoph D'Haese telde af van 10 tot nul en gaf er met een stevige  
"AJJJJJOOOOOIIIIN MJOEEEEZZZZZIEK" een krachtige 'boost' bij:



24/24 AJOIN MUSIC TV / NACHT VAN AJOIN MUSIC OP 15 FEBRUARI

Het programma van Ajoin Music 2013-2014 kent ook een absolute 'onthulling'!

Peter Van den Bossche blijft trouw aan de 'Ochtendshow' en mag je elke werkdag wakker maken met zijn typische nieuwtjes en carnavalshits.

Vanaf maandag 16 december zal Sven De smet iedere werkdag-avond een programma van 2 uur brengen met daarin carnavalnieuws, een voorstelling van de bestaande groepen, de nieuwe AKV's en later ook de thema's en de 'uitwerking' in de stoet. Ook 'verzoekjes' zijn aan te vragen!

Vanaf februari starten live-uirzendingen vanop 'locatie':
waar men zal verblijven, is nog niet bekend, maar de formule met een pronostiek, interviews, muziek en entertainment is dé succes'bom' die telkens records breekt wat betreft luisterdichtheid!
Dankzij de nieuwe sponsor Maes Pils, zal men geen droge keel hebben.

*NIEUW* Dit jaar pakt Ajoin Music uit met 'Ajoin Music TV'!
De bedoeling is dat de luisteraars kunnen meegenieten van geluid én beeld: niet alleen een 'blik op de studio', maar ook meevolgen op het scherm, clipjes bekijken van de nummers...
Het zal allemaal mogelijk moeten kunnen zijn!

De 'Nacht van Ajoin Music' is er op zaterdag 15 februari.
De TOP 100 van de beste carnavalliedjes zal uitgezonden worden, de TOP 30 bijna volledig live gebracht en de TOP 5 zingt men live!

Carnavalsactiviteiten
Uiteraard is Ajoin Music er live bij op de Prinsenverkiezing, kun je live de Carnavalstoet op zondag en de Prijsuitreiking op maandag mee beleven en... de Popverbranding.
Tijdens de Carnavalstoet gaat een 20-koppig promo-team zorgen voor 5.000 pakketjes eetbonnetjes voor op de Winterfoor, uit te delen aan het publiek!

Tenslotte: hoe 'groot' Ajoin Music ook geworden is, het blijft een werk van veel vrijwillige inzet, door mensen die op hun manier gedreven zijn voor en door Oilsjt Carnaval.
Want anders kan, ondanks de vele 'dromen en realisaties' dit succes niet blijven bestaan!




FLOEREN

De nieuwe voorzitter van het Feestcomité, Christophe Troch ('De Floeren') wil (in overleg met alle betrokkenen) carnaval meteen een 'nieuw elan' geven.
Hij was één van de eerste genodigden, die presentator Sven De Smet ('Plop') mocht interviewen:




GASTOPTREDENS

Na de 'theorie' volgde een resem live-optredens, terwijl het publiek mocht blijven genieten van hapjes, drankjes en toffe interviews om de optredens aan te kondigen!

FLEKSIES:


PRINSJ DEN BOARD:


KANDIDATEN-PRINS 2014 BART & WERNER:


Sven vroeg ook naar hun 'ambitie' en hun 'houding' ten op zichte van elkaar!
Daaruit blijkt dus dat Bart al jarenlang klant is in het kapsalon van Werner en, zoals Werner het verwoorde: "Weir zien elkoor geiren"...
Toch zal er maar één van hen Prins 2014 worden...



DE PRINSENCAEMERE


PORTEPLUM


LOEKEN TATJEN (& Clark Van Mere)


DEN BREMT, GARY & YORDI


*nog enkele updates volgen*

Carnavalaalstkoentje dankt Ajoin Music voor de toffe avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten