Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

vrijdag 27 maart 2015

12e Arendse- en Aalsterse Carnavalsbeurs & veiling op 24 mei 2015!

BEURS

12de Arendse –en Aalsterse Carnavalsbeurs met ludieke veiling!

             Foto's: ©Bart Marcoen: te veilen stukken 2015

Bart Marcoen:
"Beste verzamelaar, beste carnavalist,

Op zondag 24 mei 2015 organiseert het kermisbestuur van “Café Parking” de 12de Arendse -en Aalsterse carnavalsbeurs in café Parking, Botermelkstraat 46 te Aalst vanaf 10 uur tot 13 uur.

Diverse verzamelaars kunnen hun dubbele caranvalsprularia verkopen en/of ruilen J met andere verzamelaars uit de grote carnaval verzamelwereld"


Bart Marcoen:
"Tijdens deze beurs gaat er traditiegetrouw rond 12 uur opnieuw een grote ludieke veiling plaatsvinden naar unieke carnaval verzamelstukken. Deze zullen net zoals de voorbije jaren met succes onder de hamer gaan. De startprijs van de stukken is bewust laag gehouden om er een sfeervolle en ludieke veiling van te maken."


Bart Marcoen:  
"Mochten er mensen zijn die unieke carnavalsstukken van Aalst of van “Onze 'n Orend” thuis liggen hebben waarvan ze zeggen daar kan ik toch niets mee doen of ik heb er hier toch nog 100 van liggen. Doe het weg en steek het in onze veiling, misschien wordt het geveild en krijg je er nog iets voor (10 % van de uiteindelijk verkoopsprijs gaat naar het kermisbestuur.)
Dus begin maar je zolder en je verzamelkasten op te ruimen, het is de moment ! Affiches, vlaggen, medailles, pins, postkaarten, scepters, nominetten… alles is welkom !
's Avonds bezoek van de kandidoten voor Oilsjt en Arendprins Evy!"

Met carnavaleske groeten.

Bart Marcoen."


Mail: bart.marcoen@skynet.be  (GSM 0486/23.68.70)


Eenmaal, andermaal,…… VERKOCHT !!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten