Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

dinsdag 1 september 2015

Op weg naar Carnaval 2016: Het verhaal van AKV De Tsoepeneizen! *Aflevering 1: 'De Grote Schoonmaak'!

Foto's & video: ©Carnavalaalstkoentje / ©koentje75

VERHAAL

Op de redactie van Carnavalaalstkoentje komen allerlei verhalen binnen, het ene al plezanter om te horen dan het andere, maar met onze 'neus' voor interessante items, willen we deze kans grijpen:

AKV De Tsjoepeneizen neemt ons vanaf vandaag, op regelmatige tijdstippen, mee naar carnaval 2016!

Een verhaal dat gestroomlijnd al loopt vanaf carnaval 2015...

"Weir gon der mè de groven bestel deer"AFLEVERINGEN

In verschillende afleveringen updaten we u verder,
met als einddoel 7 februari 2016!

AKV De Tsjoepeneizen:
"Hallo bestekes !

De congéperiode loopt weer op zijn einde, morgen mogen de gasten weeral naar school trekken .... Nog efkes de blog van Carnavalaalstkoentje bekeken, en nog 158 dagen te gaan alvorens ons 'droi zotte doagen' weer beginnen ! Tijd dus om stillekesaan weer in gang te schieten!"

©Carnavalaalstkoentje: Dennis wint kuisploeg Tsjoep!

KIP

AKV De Tsjoepeneizen:
"Op 19 en 20 september komt ons eetfestijn 'Kip op stokje' er ook weeral aan, t za doa rap zen !
Daar gaat dus voorlopig even onze aandacht naartoe zodat we jullie weeral eens lekkere kippebrochetjes kunnen voorschotelen! 
Er zijn trouwens nog kaarten beschikbaar, voor degene die nog niet geweest zijn, t is een aanrader en met honger gaan jullie niet naar huis gaan. Daar zorgen de Tsjoepkes wel voor !"


HALLEN

AKV De Tsjoepeneizen:
"Dat wil nu ook weeral niet zeggen dat we voor de rest hebben stilgezeten tijdens de zomerperiode .... Op de Hoge Vesten (d'halln dus hein), in hal 9 werd er grote schoonmaak gehouden. Onze werkplaats properkes opgekuist, ons werkkot opnieuw ingericht zodat er wat meer orde kan worden gehouden tijdens de komende werken. Er werd zelfs een speciaal plaatske voorzien voor ne goeie senseo ... Wat dan weer niet wil zeggen dat de pintjes niet meer zullen klaarstaan ..."
AKV De Tsjoepeneizen:
"Zoals reeds vroeger vermeld, werd de sokkel van de zwette maan al volledig afgebroken, alles properkes in de container gedumpt, het ijzer mooi geslepen voor hergebruik ... Enfin, jullie kennen dat wel zeker. 

De tweede wagen met den Dozje in zijn bad, staat nog volledig zoals we de hallen zijn binnengereden na de stoet. Daar wordt echter de komende dagen werk van gemaakt..."


AKV De Tsjoepeneizen:
"...die wagen wordt ook afgebroken, met dien verstande dat er een aantal attributen zullen te koop worden gesteld tijdens de carnavalsbeurs. 
We zullen er een bordje 'te koop' ophangen met de contactgegevens van onze voorzitter. Moest er jullie al iets interesseren, laat maar weten."


AKV De Tsjoepeneizen:
"Het thema voor volgend jaar is ook al een tijdje beslist, maar daar kunnen we voorlopig nog niet teveel over verklappen!
In ieder geval wachten we nog even op de ontwerptekeningen van kostuums en wagens en dan vliegen we er in!

We houden jullie op de hoogte !
De Tsjoepkes"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten