Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

dinsdag 17 november 2015

Kaartenverkoop Verkiezing Prins Carnaval 2016 start zaterdag 21 november!

Foto: ©Patrick De Boeck

VERKIEZING


Op zaterdag 16 januari 2016 vindt de Verkiezing Prins Carnaval plaats in de Flora (Albrechtlaan 78). 

Kandidaten Dennis De Wolf (alias 'Dennis') en Christoph Corthals (alias 'Cali') nemen het tegen mekaar op. 

Foto: ©Patrick De Boeck: Campagnebal Cali

TICKETS

Wie erbij wil zijn kan vanaf zaterdag 21 november online tickets bestellen.

Van zaterdag 21 november 2015 vanaf 9 uur tot en met zaterdag 5 december 2015 kan je via www.aalst.be/prinsenverkiezing maximum 4 tickets per postadres elektronisch reserveren
Een ticket kost (nog steeds) 5,- EUR.

Foto: ©Carnavalaalstkoentje: Campagnebal Dennis

BESTELLEN

Praktische info is nodig, zo kun je op de juiste (en enige) manier aan tickets komen!
  • Alle reservaties worden ontegensprekelijk in chronologische volgorde verwerkt. Om misbruiken te voorkomen, wordt bij het invullen van de aanvraag per ticket ook het rijksregisternummer gevraagd (nummer achterzijde identiteitskaart bovenaan links). Een aanvraag van 4 tickets vereist dus 4 verschillende rijksregisternummers.
  • Zodra de reservatie door het systeem aanvaard is, ontvang je automatisch een mail met de bevestiging van de reservatie.
  • Betalen en afhalen van tickets kan enkel vanaf maandag 7 december t.e.m. zaterdag 19 december 2015 aan de balie van CC De Werf.
  • Zodra de beschikbare tickets uitgeput zijn, geldt uiteraard het ‘op is op’-principe.
  • Telefonische of gemailde bestellingen of bestellingen via fax worden NIET aanvaard.
Foto: ©Carnavalaalstkoentje: spanning voor de proclamatie 2015

BETALEN

Om de betaling en aflevering van de tickets zo vlot en vlug mogelijk te laten verlopen, vragen we om de tickets persoonlijk te komen betalen aan de balie van De Werf. 


Betalen kan cash, met kredietkaart of bancontact. 
Je krijgt dan je tickets onmiddellijk mee na betaling.

Betalen en afhalen van de tickets kan aan de balie van De Werf van maandag 7 tot en met zaterdag 19 december 2015, enkel tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf:

- maandag tot vrijdag: van 10 tot 18.45 uur
- zaterdag: van 9 tot 13.45 uur
- gesloten: op zondag en tijdens de kerstvakantie van zondag 20 december 2015 tot en met maandag 4 januari 2016.

Belangrijk: op maandag 7 december 2015 worden enkel de tickets voor de Verkiezing Prins Carnaval verkocht en is er uitzonderlijk geen ticketverkoop van andere activiteiten.

Foto: ©Carnavalaalstkoentje: Joeri is Prins 2015!

AANDACHT

Opgelet voor volgende 'tips' samengevat:
  • De ticketverkoop start op zaterdag 21 november 2015 om 9 uur stipt.
  • De tickets kunnen niet per overschrijving betaald worden en worden niet toegestuurd.
  • Ze kunnen enkel afgehaald worden aan de balie van De Werf en enkel op vertoon van je reservatiebevestiging.
  • Gereserveerde tickets die uiterlijk op zaterdag 19 december 2015 nog niet werden afgehaald aan de balie, worden opnieuw voor verkoop vrijgegeven.
  • De resterende tickets + de tickets die niet op tijd werden afgehaald, worden enkel nog aan de ticketbalie van De Werf verkocht van dinsdag 5 januari tot en met zaterdag 16 januari 2016; in die periode is online reserveren dus niet meer mogelijk. De ticketverkoop van de Prinsenverkiezing wordt afgesloten op zaterdag 16 januari 2016 om 12 uur stipt!
Foto: ©Carnavalaalstkoentje: Scepteroverhandiging!

Bron artikel: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten