Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

maandag 24 december 2018

Prins Kantine: Prins Clippel 2018 gaf Afscheidsbal!


PRINS KANTINE 2019: OOK HIER EEN AFSCHEIDSBAL!

Op zaterdag 29 december is er de 4e Prins Kantine Verkiezing!
Wie volgt Prinsen Jona, Katjes en Clippel op?

Prins Kantine 2018, De Clippel gaf op 22 december zijn Afscheidsbal!

Silke bezorgde ons de foto's...


KANDIDATEN PRINS KANTINE 2019

Tijdens het Afscheidsbal kregen de kandidaten Prins Kantine 2019 de kans zich al een eerste keer te bewijzen. Doel? Volgorde optredens!


Steve De Backer (Carnavalskantine Halle 13):
"Zaterdag 29 december? De 4e Prins Kantine Verkiezing! Wie volgt Prinsen Jona, Katjes en Clippel op?
Op zich zijn het verschillende 'kantine-toeighangers' die het beste van 'eir zelven' geven.
 

We voorzien tal van plezierige opdrachten. Men mag ook een live- of playback-showken brengen van maximim 7 minuten en 59 seconden.
Een vaste opdracht, een bonus opdracht, de zjiever opdracht en een dorstige opdracht... Wel vragen we met aandrang de jury niet te beïnvloeden...
 

Uniek concept met voor de winnaar een waardebon van Liebaut van liefst 200 euro + een heleboel 'naturaprijzen'... Iedereen is van harte welkom om te komen supporteren! Gratis inkom!"


Prins Kantine 2018, Clippel:
"Het was een zéér plezante avond, helemaal volgens het principe van amusement en kameraadschap...
Het gaat tenslotte om een luchtige, ludieke amusementsverkiezing en na een jaar was er het zotte idee, om daar ook een afscheidsbal aan te koppelen.
Iedereen heeft genoten, en vooral ik heb genoten!

't Was een mooi afscheid, wat de volgende jaren zeker kan verder gezet worden!
Ik heb vooral genoten van het spontane duet met Prinsj Alex.
Die mij spontaan kwam 'duetten' met mijn campagneliedje...

En ook nog een pakkend duet met Milleken: 'Profiteirt van de daugen'...
Daarna mijn afscheidsliedje gebracht om mijn team en gezin te bedanken, waar ik toch heel wat positieve reacties op gekregen heb"


#denbalkwerddeirgeiven

Op het afscheidsbal werd de volgorde van optreden bepaald voor de 3 kandidaten: eerst komt Paco, dan Steve, dan Dave.

Cédric haakt door familiale redenen af.


SFEERFOTO'S

Naast Prins Kantine 2018 Clippel, en 3 van de 4 kandidaten Prins Kantine 2019, waren er ook diverse optredens van kandidaten-(Arend)prins.

Meyst kon niet komen en ook van Kris en Bram ontvingen we geen foto's.


Reportage: Silke Hermans, verslag: Carnavalaalstkoentje
Foto's: ©Silke Hermans
ALLE foto's van Silke op facebook? KLIK
De DRA-reportage: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten