Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 27 december 2019

Aalst Carnaval 2020 - Reserveer je Tribuneplaatsen


TRIBUNEPLAATSEN

Wie de zondagsstoet op 23 februari 2020 wil volgen vanop een comfortabel zitje op een overdekte tribune aan het station (Statieplein), kan tickets bestellen bij CC De Werf.

Online reserveren doe je via www.ccdewerf.be van maandag 27 januari 2020 (10 uur) tot en met dinsdag 18 februari (22 uur) of zolang de voorraad strekt.

Opgelet: 
• Online kun je énkel tickets reserveren.
Je kunt je bestelling enkel betalen en afhalen aan de balie van De Werf op vertoon van je persoonlijke bevestigingsmail. Geen enkel ticket wordt afgeleverd zonder bevestigingsmail.
• Rechtstreeks kopen aan de balie van CC De Werf: van maandag 27 januari 2020 (10 uur) tot en met woensdag 19 februari (18.30 uur) of zolang de voorraad strekt.
Je bestelt, je betaalt en krijgt je ticket(s) meteen mee.
• Prijs: Eén ticket kost €20
• Maximaal 8 tickets per bestelling



Afhandeling tickets:
• Betalen kan énkel cash, met kredietkaart of bancontact.
• Andere wijzes, zoals per overschrijving, zijn niet mogelijk en tickets worden eveneens niet opgestuurd.
• Bestellingen via telefoon, mail of fax worden niet aanvaard.
• Gereserveerde tickets die uiterlijk op woensdag 19 februari 2020 (18.30 uur) niet werden afgehaald, worden opnieuw verkocht en dit enkel aan de balie van De Werf van donderdag 20 februari 2020 (10 uur) t.e.m. zaterdag 22 februari 2020 (13.30 uur). Dit uiteraard zolang de (eventuele) voorraad strekt.


Openingsuren balie cultuurcentrum De Werf
• maandag tot vrijdag: van 10 tot 18.45 uur
• zaterdag: van 9 tot 13.45 uur
• zondag: gesloten

TRIBUNE ROLSTOELGEBRUIKERS


Ook voor rolstoelgebruikers en een begeleider zijn er dit jaar opnieuw gratis plaatsen voorzien op het Statieplein.

Deze plaatsen reserveer je door het formulier in te vullen op: www.aalst.be/formulier/rolstoelgebruikers.

Bron Artikel: stad Aalst
Foto's: ©Team Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten