Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Peter Van Keer, Seppe Baeten, Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier & Karel 'Sjalen' Van de Winkel, stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Zo zijn er 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 19 oktober 2024! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Dit voorjaar bezochten we opnieuw de Carnavalsacademie. Zowel 'foamhoed maken' als 'isomo sculpturen'! // Steve van Carnavalskantine Halle 13 neemt afscheid van de job na 9 bijzondere jaren! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 19 augustus 2021

Atelier Sandy nodigt u uit op het 'CarnavalTotal opendeurweekend' op 18 en 19 september!

Atelier Sandy nodigt u uit op het CarnavalTotal opendeurweekend op 18 en 19 september!

Corona heeft Atelier Sandy in meer dan één opzicht een voetje gelicht...
De plannen om dit jaar te verhuizen naar zonniger oorden zijn in het water gevallen en hun pand aan de werkhallen staat nog steeds te koop. Alles wordt dus uitgesteld tot ……. Kortom Atelier Sandy is er nog steeds!

Hoewel het gros van de carnavalsgroepen uit Aalst voor het ogenblik nog de kat uit de boom kijken en afwachten wat de stad gaat beslissen, hebben de groepen van andere steden de “carnavalloze” periode gebruikt om hun groot feest van 2022 voor te bereiden.
Atelier Sandy heeft dus niet stil gezeten, zij het aan een veel rustiger tempo dan andere jaren.
Vandaar dat er opnieuw een Carnaval Total opendeurweekend wordt georganiseerd op zaterdag 18 en zondag 19 september, telkens van 10 tot 17 uur in de showroom en tuin tegenover Hal 7.

Naast de traditionele partners zoals Marion Hoop Design en B & S Creations voor de foam, Mikim FX Art studio voor make-up en body paint, HairClub voor pruiken, Atelier P voor de creatie en realisatie van kostuums, Infinity Events voor buttons en lintjes, is er een nieuwe gast: Polar Blocks voor piepschuim blokken en platen.

Allen staan klaar om twee dagen lang de groepen te adviseren en te helpen bij de realisatie van hun projecten.
We veronderstellen dat iedereen er na covid een lap op zal willen geven!
Atelier Sandy stelt tot slot hun nieuwe collecties stoffen en accessoires voor en heeft nog een aantal vesten, onesies en tweedehands carnavalspakken te koop.
Wie nog geen inspiratie heeft, moet zeker eens kijken naar de kant-en-klare modellen, de bouwpakketten en de moodboards die zijn uitgewerkt.
Alles wordt aangeboden aan zeer schappelijke prijzen, de meeste stoffen zelfs aan uitverkoopprijzen.


Benieuwd? Bekijk de sfeer van CarnavalTotal 2019:



Reportage: ©Carnavalaalstkoentje i.s.m. Atelier Sandy / CarnavalTotal

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten