Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

zaterdag 22 oktober 2011

Kamiel aan de beterhand / eerste reactie in de pers (Het Nieuwsblad)


(foto Carnavalaalstkoentje 2007)
Volgens de krant Het Nieuwsblad -die kort Kamiel mocht interviewen- gaat het elke dag wel beter met 'Onze Keizer', maar blijft de slotsom: 'Veel Rusten'!
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=6G3HEEQQ

Kamiel werd achtervolgd door pech: eerst kreeg hij een hersenbloeding, daarna brak hij ook nog z'n heup.
Toch zou de oorzaak volgens het interview mogelijk de stress zijn die Kamiel (76) dagelijks ondervond door de -meestal goedbedoelde- vragen om hulp die hij kreeg bij het vrijwilligerswerk voor 'Mensen Helpen Mensen', z'n hulporganisatie.

Over de toekomst is Kamiel duidelijk (én voorzichtig):
Hij zal niet meer die 'sterke beer' zijn na die 'waarschuwing' die z'n lichaam hem stuurde.
Dus daarom blijft hij nog enkele maanden rusten.
Maar Kamiel doet wel zijn uiterste best om erbij te zijn met carnaval 2012!

Opnieuw wensen wij (en heel Aalst) hem veel sterkte (en rust) toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten