Welkom bij 'Carnavalaalstkoentje'

maandag 17 oktober 2011

DE MEERT GEEN KANDIDAAT MEER!!!! via www.demeert2012.be

PERSMEDEDELING/OPEN BRIEF
I.V.M. KANDIDATUUR & CAMPAGNEBAL
KANDIDAAT PRINS CARNAVAL 2012 KEVIN
Aalst, 17 oktober 2011
(overgenomen van http://demeert2012.be/)


Beste Carnavalisten, Geachte Persmedewerkers,


Langs deze weg willen wij jullie meedelen dat het campagnebal van kandidaat Prins Carnaval van Aalst 2012 Kevin, voorzien aanstaande zaterdag 22 oktober, NIET zal doorgaan. Afgelopen vrijdagnacht werd Kevin opgenomen in het ziekenhuis, waar verdere onderzoeken deze week uitsluitsel zullen geven over de gepaste behandeling en de duur van de opname. Het is naar onze mening in deze omstandigheden niet opportuun om het bal door te laten gaan. Wij voegen er graag onmiddellijk aan toe dat alle kaarten die tijdens de voorverkoop verkocht werden terugbetaald zullen worden. Meer details daarover volgen later.


Om paal en perk te stellen aan de belachelijke halve en volledige onwaarheden die vandaag de wereld zijn ingestuurd, hebben wij in samenspraak met de familie van Kevin besloten om open kaart te spelen over de achtergrond van deze jammere ontwikkeling. De problemen waarmee Kevin kampt zijn van psychische aard en kunnen voor een deel toegeschreven worden aan de recente breuk met zijn vriendin die hij moeilijk kan verwerken. Gezien het privékarakter van deze gebeurtenis is het volgens ons niet nodig om daar dieper op in te gaan.


Daarnaast hebben wij de voorbije maanden herhaaldelijk gemerkt dat Kevin het enorm moeilijk had met een aantal waarnemingen rond de prinsverkiezing en de campagnes daarrond. Wij zullen niet nalaten meer details daarover ten gepasten tijde voor te leggen aan de organisatoren van de prinsverkiezing in het algemeen en de Burgemeester in het bijzonder. Feit is dat Kevin op basis van wat hij waarnam enorm twijfelde aan het eerlijk verloop van de prinsverkiezing. Wij laten in het midden of dat terecht was en we hebben hem altijd op het hart gedrukt dat hij dit allemaal beter kon negeren, zijn energie in de voorbereiding van zijn optreden op de verkiezingsdag moest steken en dat hij vertrouwen moest hebben in de objectiviteit van de mensen die dat moeten beoordelen. Het ziet er naar uit dat we die strijd verloren hebben.


We hadden in deze mededeling verder kunnen focussen op de vooroordelen, intimidatie en het favoritisme waar onze vriend het op dit moment zo bijzonder moeilijk mee heeft. Jammer genoeg brengt dit vandaag weinig zoden aan de dijk. In plaats van nog maar eens olie op het vuur te gooien en de prinsverkiezing nog verder te laten ontaarden in een conflict tussen twee kampen, is vandaag de gezondheid van onze vriend het allerbelangrijkste. We hopen dat dit ultieme campagne-dieptepunt het begin mag zijn van een heropleving van het leuke, ludieke en Oilsjterse karakter dat bij de verkiezing van een Prins Carnaval altijd zou moeten aanwezig zijn.


Op de vraag of Kevin kandidaat Prins Carnaval 2012 blijft is het antwoord neen. Dit is de beslissing die hij vandaag genomen heeft. Het hele team blijft geloven in de kansen van Kevin om zijn droom waar te maken maar eerlijk gezegd denken wij ook dat hij nu in de eerste plaats vooral aan zichzelf moet denken. Er zijn belangrijkere dingen in het leven dan Prins Carnaval worden. Dat is de boodschap die hij ook van ons meegekregen heeft. Hopelijk staat men daar ook even bij stil als een eventueel vreugdedansje om de eerste vrouwelijke Prins Carnaval zich hier en daar opdringt.


Met beleefde groeten,


De vrienden, de supporters en het team van Kevin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten