Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

donderdag 26 februari 2015

Stad Aalst schrijft een concessie uit voor de cafetaria van de carnavalswerkhallen!

          (©Carnavalaalstkoentje: December 2014)

De Stad Aalst schrijft een concessie uit voor de cafetaria van de carnavalswerkhallen aan de Hoge Vesten. 

Dé kans voor een creatief horecabeest met een hart voor Aalst Carnaval om hier een bloeiende zaak uit te bouwen. 
De concessie loopt tot 30 juni 2024!

POTENTIE

   (©Carnavalaalstkoentje: Kantine, buitenkant. Ernaast: zaaltje)

De stad is niet enkel op zoek naar iemand die lekkere pintjes tapt, maar naar een ondernemer met een visie. De carnavalswerkhallen hebben namelijk veel potentieel om allerlei evenementen in te organiseren.

De cafetaria en aanpalende ruimtes moeten in de eerste plaats een echte thuis zijn voor de carnavalisten, waar ze voor allerlei activiteiten terecht kunnen. 

Het is dus evident dat de cafetaria sowieso minstens dezelfde openingstijden heeft als de werkhallen. De fantastische ligging, pal aan de Leirekesroute en op een boogscheut van de Grote Markt, nodigt ook uit om nieuwe initiatieven op te starten.

Bovendien kan de uitbater inspelen op activiteiten van de bruisende Rechteroever.
Ook als de carnavalisten genieten van hun verdiende rust mag het in de carnavalswerkhallen niet stilvallen.
Verenigingen en particulieren mogen er ook occasioneel activiteiten organiseren.

OPGEFRIST

   (©Carnavalaalstkoentje: Kantine: open op 1 september?)

De uitbater is verantwoordelijk voor de totale inrichting van de cafetaria en de keuken. 
De stad geeft de ‘nieuwe baas’ een duwtje in de rug door ook een aantal opfrissingswerken uit te voeren. 

* Er komt een epoxyvloer in de cafetaria, kleine berging, gang en sanitaire ruimtes en de cafetaria krijgt nieuwe verlichting.
* Alle muren en binnenschrijnwerk worden opnieuw geschilderd.
* De stad plaatst ook een klein terras aan de achterzijde van het gebouw.
* Deze werken gebeuren in samenspraak met de nieuwe uitbater, die zijn zegje mag doen over de kleur, het esthetisch karakter en de timing van deze werken. Sowieso moet de cafetaria operationeel zijn vanaf 1 september 2015.

PRAKTISCH

      (©Carnavalaalstkoentje: Griet, 10 jaar uitbaatster)

Deze keer wil het Stadsbestuur er op tijd bij zijn
& deftig informeren!

* Je offerte moet vóór maandag 18 mei, 9 uur, ingediend zijn.
* Op dinsdag 19 mei geven de aanvaarde kandidaten een toelichting van 15 minuten aan de jury over hun visie, plan van aanpak, investerings- en inrichtingsplan.

Klik op de link om het volledige reglement van de concessie cafetaria carnavalswerkhallen te bekijken. 

De gemeenteraad verlaagde de jaarlijkse huurprijs dinsdag 24 februari officieel naar 5.000 euro, waar Griet Moereels het laatste volledige jaar (2013-2014) nog 22.000 euro moest voor betalen...

Bron Artikel & Meer info: KLIK

Geen opmerkingen:

Een reactie posten