Welkom bij Carnavalaalstkoentje: uw dagelijkse portie Oilsjt Carnaval!! // Aalst Carnaval 2024 was een legendarische editie vol hoogtepunten! Eirg, Bedesterd, De Schoitkitten en Pladasj wonnen élk in hun categorie! // De blog staat vol sfeerverslagjes: vanaf de 'Voorbereiding' en ons bezoek bij ALLE 71 de AKV's tot en met de Popverbranding en het 'Slotartikel', maar ook alles wat erna kwam van 'Prijsuitreikingen' // Volg ook ons YouTube-kanaal 'Koentje75', met daarop veel nieuwe stoetclipjes, maar ook de Vollédige Stoetfilms vanaf 2010! // Op 5, 6 & 7 april genoot de Orendwoik van hun 41e Arendcarnaval, onder leiding van Prins Nico! // Peter Van Keer, Seppe Baeten & Johan 'Droeven Badmoesj' Pessemier stelden zich voor als kandidaten-Prins 2025! Binnenkort volgt Karel Van de Winkel 'De Sjalen' nog en zijn er al zeker 4 gegadigden om de 71e Aalsterse Prins Carnaval te worden! De Prinsverkiezing vindt plaats op zaterdag 17 oktober 2024! // De hertrekking voor de 95e stoet is een feit! In de (voorlopige) versie zonder stoppende AKV's, is 't Es Noig de stoetopener en mogen De Snotneizen afsluiten! // Fan van de blog(s) & mediapartner AjoinPedia? Check dan zéker ook onze sociale media! // 'Weir leven mé giejl ons ❤️ vér Oilsjt Carnaval: aftellen naar de 95e editie op 2, 3 & 4 maart 2025!'

vrijdag 25 november 2016

Ajoin Music trapt af met spetterende startavond!

Foto's: ©Carnavalaalstkoentje

ECHT VAN OILSJT

Met een enorm enthousiasme lanceerde men vanuit de 'Hertshage 10' de officiële start van 3 maand Ajoin Music 2016-2017!

Gedurende die drie maand wil men Oilsjt via 106.7 FM volledige 'veroveren' met carnaval!

STARTKNOP



Team Ajoin Music, Philip Van Gerven:

"Donderdag is Ajoin Music dus officieel gestart na een week opwarmen.
Pers, genodigden en een select publiek konden genieten van een gevulde avond.
We stelden onze programma's voor, bekende carnavalisten werden geïnterviewd in onze studio en de ambiance zat er meteen in.

Het is de bedoeling dat het een actieve radiozender mag worden, met veel mogelijkheden en interactie met haar luisteraars...
Opnieuw 24 op 24 uur Oilsjterse muziek!
We hebben de stemmen van Kamiel tussen de hits door, Gary & Bremt zorgen voor de leukste reclamespotjes in 't Oilsjters en ook Prins Joeri werkt mee!
 

De Schaa Meekes (Peggy, Kelly & Evy) behouden hun succesvolle programma, de woensdag van 19 en 21u (ze schuiven een uurken op)
Patrick Barrez neemt je door de avond mee tussen 18 en 20u.
En natuurlijk nog een pak andere goed gevulde uren!
Zowel De Schaa Meekes, als Patrick, zullen een pak carnavalisten op bezoek krijgen en het carnavalsnieuws 'live' brengen"


NIEUW


Steven Van Neck 'DJ De Witten':
"We hebben Possensje gehad, maar vanaf december, op vrijdagavond, mag ik met Koen De Craecker 'DJ Krauker' de beste mixen draaien!
We zullen een uur zelf brengen, gevolgd door een gastuur!
Om wat namen te lossen? DJ Jonas, DJ Steve, zelfs DJ Burt komt langs en nog een pak volk meer, maar 't moet wat verrassing blijven ook hé.
In ieder geval: als ge thuis zit, in uw werkhal, stikatelier... online... Ge moet loisteren! Ge gaat ook niet kunnen stil zitten..."


SEERFOTO'S

Foto's: ©Oilsjt Een Weireldstad & DRA


PRAKTISCH

Livestreaming: KLIK

Facebookpagina: KLIK

Website: KLIK

Repo DRA: KLIK

Artikel met dank aan Ajoin Music!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten